Gratis

Netwerk-themabijeenkomst Anders Actieven, Roermond

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Het Forum

Elmpterweg 50

6042 KL Roermond

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Uitnodiging netwerk-/themabijeenkomst Anders Actieven

Regio: Limburg, Noord-Brabant oost en Gelderland zuid

“Haal je het beste uit uzelf?”

Ook dit jaar organiseren wij weer een bijeenkomst voor alle Anders Actieven van CNV Connectief in deze regio en wel op 10 april. CNV Connectief heeft 3 Sectoren: Onderwijs, Overheid & Publieke Diensten en Zorg & Welzijn. Elke Sector heeft een Stuurgroep (Onderwijs) of Sectorgroep Anders Actieven (Overheid & Publieke Diensten en Zorg & Welzijn) die de belangen behartigt van de uitkeringsgerechtigden: mensen die (deels) een uitkering ontvangen tot de AOW-leeftijd is bereikt.

Centraal staat voor onze regionale bijeenkomsten de ontmoeting. Daarnaast geven we actuele informatie en regelen we een workshop waarvan wij denken dat die bij de Anders Actieven aansluit. Ook horen wij graag wat er leeft aan vragen.

Wij hebben regelmatig vragen ontvangen wanneer wij weer eens het onderwerp actuele ontwikkelingen in de sociale zekerheid agenderen. Vandaar dat dit onderwerp nu voor de ochtend op het programma staat. Malika Habouria, beleidsmedewerker bij CNV Connectief zal een presentatie geven en op uw vragen reageren. Zij zal ook stilstaan bij het regeerakkoord.

Voor de middag hebben we een workshop geregeld. Jeannette de Haan- Dijkstra, workshopgever CNV Connectief, gaat met ons aan de slag over onze “Persoonlijke Effectiviteit”. Hoe haal je het beste uit jezelf?. Hoe blijf je goed functioneren in jouw omgeving? Welke ballen wil je in de lucht houden? Maak bewuste keuzes bij wat je doet. In deze workshop ga je aan de slag met je eigen kwaliteiten en ontdek je welke ontwikkelpunten je hebt. Dit doen we door middel van oefeningen en opdrachten.

Programma

10.00 – 10.30 Ontvangst met koffie of thee

10.30 Opening van de bijeenkomst door de dagvoorzitter

10.45 Kennismaking

11.15 Actuele ontwikkelingen in de sociale zekerheid en het regeerakkoord door Malika Habouria, beleidsmedewerker bij CNV Connectief.

12.30 – 13.30 Lunch

13.30 – 15.00 Workshop: “Persoonlijke effectiviteit” door Jeannette de Haan-Dijkstra, workshopgever CNV Connectief.

15.00 Rondvraag en evaluatie

15.30 Afsluiting.

Welkom en aanmelden Alle anders actieve leden van CNV Connectief zijn welkom. Collega’s, die geen lid zijn van CNV Connectief en in een overeenkomstige situatie (komen te) verkeren, mag je als gast meenemen. Wel even aanmelden. De bijeenkomst is gratis, inclusief lunch. De reiskosten voor de regionale bijeenkomst worden (volgens de nieuwe declaratie regeling) niet vergoed.

Wil je meer weten over deze dag, dan kun je mailen naar andersactieven-cnv-connectief@cnv.nl. Aanmelden kan tot uiterlijk 3 april 2018

Locatie en bereikbaarheid. Vanaf Treinstation Roermond, Buslijn 66 richting Venlo, uitstappen bij halte Kerkeveldlaan, Kerkeveldlaan volgen tot het kruispunt, dan rechtsaf de Elmpterweg volgen voor +/- 6 minuten. Gratis parkeergelegenheid is er voldoende.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Het Forum

Elmpterweg 50

6042 KL Roermond

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen