Gratis

Nijmeegse Vrijheidsbrunch

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

NYMA-terrein

Winselingseweg 12

6841 AK Nijmegen

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Heel Nijmegen schuift aan bij de Vrijheidsbrunch!

Over dit evenement

Ontmoet stadsgenoten en geniet samen van een lekkere Vrijheidsbrunch! Je bent van harte welkom met het hele gezin, je buurman of je collega. De Vrijheidsbrunch is op zondag 22 september vanaf 10.30 uur op het terrein van de NYMA.

Deze overheerlijke Vrijheidsbrunch bestaat uit een luchtige croissant, een knapperig pistoletje met zoet en hartig beleg, een gekookt eitje en een glas Jus d’ Orange! Gezellig Nijmegen komt langs met diverse fingerfood en de koffie en thee word je aangeboden door de gemeente Nijmegen.

Tijdens de Vrijheidsbrunch is er een vrolijk ochtendconcert van het welbekende Nijmeegse duo Bart & Alex. Dat wordt geheid een feestje! Na de brunch kun je gezellig blijven plakken, want het Festival Beleef De Oversteek gaat door tot 20.00 uur.

Je kan je registreren door op de groene button te klikken. Je ontvangt dan een bevestiging op je e-mailadres. Op vertoon van deze bevestiging kun je genieten van deze Vrijheidsbrunch voor slechts 2,50 euro i.p.v. 7,50 euro. Kinderen onder de 8 jaar zijn gratis en hoeven niet aangemeld te worden.

Graag tot zondag 22 september!

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

NYMA-terrein

Winselingseweg 12

6841 AK Nijmegen

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen