nlgroeit Jaarevent

Venster Acties

nlgroeit Jaarevent

Staat jouw jaar in het teken van "Personal Development, Sustainable Growth en Impact Creation"? Blok dan nu woensdag 21 juni in je agenda!

Door nlgroeit

Waar en wanneer

Datum en tijd

wo. 21 jun. 2023 08:30 - 21:00 CEST

Locatie

AFAS Theater 3 Inspiratielaan 3833 AV Leusden Netherlands

Over dit evenement

Pre-registreer nu voor de meest impactvolle opleidingsdag ooit!

Op woensdag 21 juni 2023 keert het nlgroeit jaarevent terug en wij nodigen jou graag uit! Grootser dan ooit, inspelend op de behoeften van de Scale-Up ondernemer, "Personal Development, Sustainable Growth en Impact Creation" staan centraal en dat allemaal in één opleidingsdag.

We brengen de key changemakers van Nederland samen, voor persoonlijke ontwikkeling, bijzondere ontmoetingen en de inspiratie om Nederland nog beter, duurzamer en welvarender te maken.

Nlgroeit biedt jou dit jaar een volledige dag aan waarin je jouw netwerk kan uitbreiden door in gesprek te gaan met andere ondernemers tijdens de fantastisch beoordeelde rondetafelgesprekken. Maar dat niet alleen, want nlgroeit zorgt ervoor dat jouw innerlijke ondernemer ook op zijn/haar wenken bediend wordt. Leer van inspirerende topsprekers tijdens plenaire bijeenkomsten, verbreed en update jouw kennis in een intieme workshop setting en sta jezelf toe om één volledige dag dieper in te gaan op onderwerpen die jou interesseren. Aan het eind van de dag garanderen we dat jij de deur uitloopt met nieuwe en waardevolle inzichten.

Het voorlopige programma:

  • 08:30 - 09:30 uur - inloop en registratie
  • 09:30 - 11:00 uur - plenaire opening
  • 11:15 - 15:45 uur - break-out rondes
  • 16:00 - 17:00 uur - plenaire sluiting
  • 17:00 - 21:00 uur - aangeklede borrel
  • 21:00 uur - einde event

Kaarten voor dit evenement zijn beschikbaar vanaf 255 euro (ledenprijs met early bird korting). Nlgroeit is sinds 2022 een zelfstandige stichting zonder winstoogmerk. Wij willen jou als ondernemer structureel kunnen helpen bij jouw groei. Om deze groei te realiseren moeten wij zelf ook groeien. Daarom zal er vanaf heden een kleine bijdrage in de kosten doorberekend worden voor de events van nlgroeit.

Over de organisator

Georganiseerd door
nlgroeit