Hoofdnavigatie overslaan
Pagina-inhoud

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen

NLJUG kijkt vJUG24 - 25 okt 2017

NLJUG

Woensdag 25 oktober 2017 van 18:00 tot 22:00 (CEST)

NLJUG kijkt vJUG24 - 25 okt 2017

Ticketinformatie

Type Einde Aantal
Ticket "NLJUG kijkt vJUG24"   meer info 25 okt. 2017 Gratis  

Wie gaat erheen?

Je verbindingen laden...

Deel NLJUG kijkt vJUG24 - 25 okt 2017

Evenementgegevens

Op woensdag 25 oktober wordt weer de virtuele 24-uurs Java-conferentie vJUG24 georganiseerd door de vJUG. Wereldwijd zullen de beste sprekers hun Java-kennis delen vanachter de webcam. Vanuit Nederland zal de NLJUG om 20:00 uur meekijken met Richard Warburton's sessie "Polishing the Diamond: Core Library Improvements in JAVA 9" vanuit het kantoor van Luminis Rotterdam. Er is een live-verbinding vanuit Nederland met Richard, zodat wij als NLJUG vragen kunnen stellen tijdens zijn sessie.  

Voorafgaand aan deze sessie, geeft topspreker Martijn Verburg om 19:00 uur een virtuele sessie over "The Diabolical Developer’s Guide to Java/JVM Performance Tuning", die ook op een groot scherm bekeken kan worden.

Deze virtuele Java conferentie kun je dus in je eentje thuis of op kantoor volgen, maar het is natuurlijk veel leuker om dit met mede-Javanen te bekijken! De NLJUG heeft een fysieke locatie geregeld om de sessie live te bekijken en verzorgt ook de hapjes en drankjes. Vanaf 18:00 uur is iedereen welkom op het kantoor van Luminis Rotterdam. Na afloop van de sessie is het dus mogelijk voor alle bezoekers om live vragen te stellen, die ook uitgezonden zullen worden tijdens de vJUG24.

Bekijk voor meer informatie de website van de vJUG.

Heb je vragen over NLJUG kijkt vJUG24 - 25 okt 2017 ? Neem contact op met NLJUG

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen

Waar en wanneer


Luminis Rotterdam B.V.
51 Kasteelweg
3077 BN Rotterdam
Nederland

Woensdag 25 oktober 2017 van 18:00 tot 22:00 (CEST)


  Aan mijn agenda toevoegen

Organisator

NLJUG

De NLJUG, de Nederlandse Java User Group is opgericht in 2003. De NLJUG verenigt software ontwikkelaars, architecten, ICT managers, studenten, new media developers en haar businesspartners met algemene interesse in alle aspecten van Java Technology. Ga naar www.nljug.org voor meer informatie. 

  Contact opnemen met de organisator

Ben je geïnteresseerd in het organiseren van je eigen evenement?

Doe mee met miljoenen mensen op Eventbrite.

Log in of meld je aan

Je kunt deze tickets alleen in termijnen betalen als je een Eventbrite-account hebt. Log in of meld je aan voor een gratis account om door te gaan.