NUEVA MANTECA

Venster Acties

De verkoop sluit binnenkort

NUEVA MANTECA

Oscar Cordero trompet, Ben van den Dungen saxofoon, Mark Bisschof piano, Samuel Ruiz bas, Enrique Firpi drums, Nils Fischer percussie

Waar en wanneer

Datum en tijd

Locatie

Brouwerij Martinus 32-34 Kostersgang 9711 CX Groningen Netherlands

Kaart en routebeschrijving

Zo werkt het

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.
Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Over dit evenement

  • 2 uren
  • eTicket voor mobiel

De spectaculaire band Nueva Manteca is terug en komt naar Groningen! Met hun warme en virtuoze muziek is deze band al meer dan dan vijfentwintig jaar een begrip in de internationale latin jazz scene. Na twaalf baanbrekende albums en talloze concerten over de hele wereld is de band nu terug in al zijn glorie – met een frisse internationale line-up afkomstig uit Nederland, Cuba, Duitsland en Venezuela.

Door de jaren heen trad de band op op prestigieuze festivals en in clubs over de hele wereld, waaronder Montreal Jazz Fest, Barranquijazz, SOB’s (New York), Curaçao Jazz Fest, Yoshi’s (San Francisco) en vele malen op het North Sea Jazz Festival. Een ander hoogtepunt was een optreden op Heineken Jazz in Puerto Rico samen met Paquito D’Rivera en Michel Camilo.

Nueva Manteca’s nieuwe album ART is een eerbetoon aan zowel Art Blakey als de dierbare oprichter en geestelijk vader van de band, Jan Laurens Hartong. High energy muziek met een warme muzikale spirit!

‘Een van de meest productieve ensembles in de wereld van Latin jazz – Nueva Manteca is de meest representatieve groep Afro Cuban Jazz in Europa’ – Waltter Consuegra, een kroniek over Latin jazz, 2018


De verkoop sluit binnenkort