Ochtendsessie Analyse & Veiligheid

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Restaurant De Hof

3 Arnhemseweg

3927 EE Renswoude

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Onze maatschappij verandert snel. Traditionele criminaliteit gaat hand in hand met de ontwikkelende digitale wereld. We leven in een realtime wereld waarin continu data wordt gegenereerd. Deze data bevat een schat aan informatie, mits het op de juiste manier ingezet kan worden. Koppelen van verschillende bronnen is bewezen waardevol maar tevens een uitdaging, zeker nu privacy waakhonden scherp toezicht houden. Welke oplossingen bestaan er voor deze uitdagingen en hoe ziet die verborgen digitale criminele wereld er nou eigenlijk uit?

Arwin van den Bos, werkzaam bij Inspearit en nauw betrokken bij het VIK project, deelt 28 juni zijn ervaringen in het combineren van databronnen, met bijvoorbeeld IBM i2 iBase, data visualisatie en de waarde die deze stappen kunnen bieden in de verdere analyse werkzaamheden die volgen.

Tevens zal Ton Maas, Cybersecurity specialist bij DataExpert, u meenemen in de wereld van Cybercrime. Wat gebeurt er nou eigenlijk onder de oppervlakte van het normale internet en wie zijn de nieuwe criminelen die ons ondermijnen?

Naast de interessante inhoud geeft deze ochtend u uiteraard de gelegenheid om collega’s uit het werkveld te ontmoeten tijdens de uitgebreide aansluitende lunch.

Mocht u meer informatie willen ontvangen, neem dan gerust contact op via tess.goudsmit@dataexpert.nl of per telefoon op het nummer +31 (0)318 543173.

De ochtendsessie is mede mogelijk gemaakt door IBM.

Datum en tijd

Locatie

Restaurant De Hof

3 Arnhemseweg

3927 EE Renswoude

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen