Ondernemers met een bijzonder verhaal ; Persoonlijk leiderschap
€ 119,78
Ondernemers met een bijzonder verhaal ; Persoonlijk leiderschap

Ondernemers met een bijzonder verhaal ; Persoonlijk leiderschap

Evenementgegevens

Deel dit evenement
Datum en tijd
Locatie
Locatie

Het Oude Slot

Ringvaartlaan Heemstede

2103 XV Heemstede

Netherlands

Bekijk kaart

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Ondernemers met een bijzonder verhaal, 2e editie

Thema: Persoonlijk leiderschap.

Een ondernemersevent dat anders is dan andere.

Kom genieten van een Luxe High Tea in het Oude Slot te Heemstede. Een mooie dag met inspirerende verhalen, boeiende masterclasses en mooie verbindingen. We gaan efficiënt netwerken en actief met elkaar in gesprek,

Sprekers

Saskia Post, eigenaar/directeur van Post Verkade groep doet de opening en neemt je in vogelvlucht mee in haar bijzondere verhaal. 

Gerda Venema vertelt hoe zij met haar levensuitdaging omging; ondernemer zijn en ziek worden. Welke wegen kun je bewandelen en hoe weet je wat te doen? Gerda is powershootcoah en directeur/ eigenaar bij Trans4mate.

Gina Avans-Baert: “Persoonlijk leiderschap betekent voor mij verantwoordelijkheid nemen voor je ZIJN”. Gina is hypnotherapeut en coach bij Bijzonder Zijn.

Eugenie Groenewegen-Nelstein is orthopedagoog en heeft een passie voor het verzamelen van kennis over gezondheid van lichaam en geest. Wat heeft deze kennis haar gebracht na het verlies van twee zoons. Wil je meer weten over Eugenie? Klik dan op de volgende link. The Lifs (The Lifestyle In Full Sense)

Ilonka Ory, theatermaker en inspiratiespreker wordt omschreven als  “ongeregisseerd talent en voortdurende explosie”. Nieuwsgierig naar hoe zij jouw met haar betoverende zangstem kan inspireren? Boek dan nu je ticket. 

Interactie

Eva Wilms zal tijdens een groepsactiviteit meer inzicht geven in de werking van je stem. Ze leert je hoe je kunt klinken zoals jij wilt en je stem vol zelfvertrouwen kunt inzetten.  Eva is Zang- en stemcoach en is specialist op het gebied van stemtechniek.

Masterclasses

Reinhilde van Zutphen de Roy, wetenschapper en socioloog, geeft een boeiende en interactieve masterclass getiteld “Zinvol Leiderschap” over de invloed van jouw keuzes op zelfleiderschap. Hierbij maakt zij gebruik van het door haar ontwikkelde RR Compass dat inzicht geeft in jouw totale “mens-zijn”. Lees meer over het RR Compass.

En tot slot neem ik, Monique Dekker,  je – in combinatie met muziek en zang van Ilonka Ory – mee in mijn verhaal. In een interactieve sessie met de titel ‘Wat als je niet meer kunt kiezen’. In mijn rol als presentatietrainer geef ik je inzicht in de impact van Persoonlijk Leiderschap op jouw presentatie.

Aan het eind van de middag ben jij klaar voor de volgende stap in jouw persoonlijk leiderschap naar meer persoonljk en zakelijk succes! 

Delen met vrienden
Datum en tijd
Locatie

Het Oude Slot

Ringvaartlaan Heemstede

2103 XV Heemstede

Netherlands

Bekijk kaart

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen