Gratis

Ondernemers ontbijt onderwerp: Leiderschap & Emotiemanagement

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Makro

2000 Toermalijnring

3316 LC Dordrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

We komen bij elkaar om te netwerken en te praten over een actueel onderwerp, om dit onderwerp kracht bij te zetten is er een spreker aanwezig, hij of zij zal de discussie inleiden met een korte presentatie waarna wij in groepjes over het onderwerp verder praten. Elke maand kiezen wij een onderwerp dat ondernemers bezighoudt, we delen kennis en worden rijker van elkaars ervaringen.

Leidinggeven (aan jezelf) maar ook ondernemen gaat over belangrijke keuzes maken en je gevoel op een juiste manier inzetten. Dat vinden we in een business-context best nog wel eens moeilijk; we willen vooral zakelijk blijven. Maar we leven in een beleveniseconomie en hoe mensen naar je kijken, je ervaren en wat je ze meegeeft wordt zo langzaamaan belangrijker dan wat je verkoopt of biedt. Gevoel maakt het verschil!

Wat moet jij als leidinggevende of ondernemer weten over hoe emoties werken? Wat is emotiemanagement en hoe kan het jou helpen succesvoller te worden in wat je doet? Wil je eens de positieve kracht van emoties ervaren en bruikbare handvatten ontvangen voor hoe je beter sturing geeft aan jezelf, je uitingen en daarmee je business-kansen? Als je met anderen (samen)werkt of hen sturing moet geven, waar moet je dan op letten?

Faroshia Bergraaf-Ashley van EmoWorks is organisatiecoach op het gebied van leiderschap en emotiemanagement en neemt mensen graag mee in wat emoties voor positieve waarde kunnen hebben. Ze laat ondernemers deze ochtend ervaren hoe je emoties kunt inzetten om beter sturing te geven aan jezelf en verbinding te maken met anderen. Ondernemen en leidinggeven met gevoel is de toekomst!

Tijdens deze ontbijtsessies is er ruimte voor maximaal 20 deelnemers.

Makro biedt een ontbijt aan voor €1,00:

  • Een pistolet met jong belegen kaas
  • Een croissant met boter & Jam
  • Een gekookt ei
  • Een kopje koffie
  • Een glaasje verse jus d’orange
Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Makro

2000 Toermalijnring

3316 LC Dordrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen