Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Gemeente Almere

1 Stadhuisplein

1315 HR Almere

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Het kennis-, inspiratie- en netwerkevent voor alle starters, ZZP’ers en small business ondernemers in samenwerking met het Ondernemersplein (Gemeente Almere).

Je ideeën delen, je oriënteren, antwoord op je vragen krijgen, tips en adviezen ontvangen van ervaren ondernemers. Voor al deze dingen kun je op zaterdag 23 november terecht bij de Ondernemersdag. En dat dan ook nog eens bij jou in de buurt, in Almere. Met allerlei enthousiaste ondernemers uit jouw regio. Breidt je netwerk uit door middel van netwerken. Laat je inspireren tijdens de seminars en workshop. En weet je wat het je kost? Helemaal niks! Dit is hét moment om een volgende stap te zetten met jouw (plannen voor je) eigen bedrijf. Dus kom, zet die stap en meld je aan! Tot ziens op de 23ste!

Hieronder vind je alle highlights van het programma:

Keynote speaker

Waar denk jij aan bij het horen van de namen Arnie, Linda, Peter, Myriam en Rien? Juis! Goede Tijden Slechte Tijden. Joost Buitenweg speelde in de eerst ejaren van de langstlopende soap van Nederland de rol van slechterik Rien Hogendoorn. Inmiddels is Joost een succesvolle onderneemr en runt hij het mediabedrijf Pixelthis sinds 2000.
Benieuwd naar zijn transitie van GTST-acteur tot ondernemer? Kom naar de opening van Ondernemersdag Almere om 10:00 uur en Joost vertelt je er alles over!
Bovendien is Joost de gehele dag de dagvoorzitter van het evenement.

Inspiratiesessie met TheKing77nl

Paul Goudsmit uit Almere is een bekende gamer en vlogger op YouTube. Hij heeft een kanaal King Alert waarop hij ons op de hoogte brengt van feiten, roddels en meningen, maar ook een game kanaal (TheKing77nl) met meer dan 110.000 abonnees. Benieuwd naar zijn ondernemersverhaal? Volg zijn inspiratiesessie om 12:00 uur!

Modeshow

Ondernemers moeten goed voor de dag komen, waarbij je uitstraling én kleding al een grote rol spelen. Benieuwd wat voor kleding bij jou past? Kom naar de modeshow tijdens Ondernemersdag Almere!

Kennissessies

Onder het kopje seminars vind je allerlei inspirerende kennissessies en het voorprogramma. Tijdens zo'n kennissessie ga je in een half uur de diepte in over een bepaald onderwerp met een kennispartner. Kies jouw favoriete sessie op tijd en garandeer jezelf van een plekje. Heb je na de sessie nog vragen? Bezoek dan de stand van deze kennispartner of laat je gegevens achter in onze deal display!

Informatiemarkt

Op de informatiemarkt staan vele kennispartners voor je klaar om je te voorzien van informatie over onderwerpen als administratie & boekhouding, belastingen, financiën, juridisch, professionele uitstraling en risico's. Onder het kopje standhouders kun je filteren op thema. Eén ding is zeker, na iedere stand ben jij weer wat wijzer geworden over jouw onderneming!


Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Gemeente Almere

1 Stadhuisplein

1315 HR Almere

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen