€ 14,30

One After 909 - A tribute to The Beatles!

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Cafe De Harmonie

38 Oosterblokker

1696 BH Oosterblokker

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Eén van de beste en populairste Beatles-tributebands 'One After 909' uit Nederland komt naar De Harmonie! Wij willen het ''Blokkerse Beatles gevoel'' deze avond weer helemaal terug laten keren. Oude tijden herleven weer na het concert uit 1964.

De band speelt een groot gedeelte van het totale Beatles-repertoire en is als viermanformatie én als uitgebreid Sgt. Pepper-orkest met o.a. blazerssectie te bewonderen. Kortom, een fantastisch avondvullend programma!

De Beatles-tributeband 'One After 909', genoemd naar de gelijkluidende song van The Beatles, geniet inmiddels grote bekendheid. De authenticiteit en de samenzang van 'One After 909' heeft de band afgelopen jaren diverse keren naar Liverpool en Hamburg gebracht. In The Cavern Club Liverpool en de Indra in Hamburg waar The Beatles zelf stonden heeft de band al meerdere malen mogen spelen. Bijna wekelijks treden de heren op en zij worden steeds meer gevraagd in Engeland, Duitsland en België. De band heeft daarnaast een eigen fanclub met ca. 300 leden.

Vanaf 20:30 zijn de deuren geopend. Aanvang is 21:30.
Bij vragen kunt u natuurlijk altijd contact opnemen met De Harmonie, telefonisch op 0229-755 676 of per e-mail naar info@harmonieblokker.nl. Hopelijk tot dan!

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Cafe De Harmonie

38 Oosterblokker

1696 BH Oosterblokker

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen