Gratis

Onestream Close Up

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Omgeving Amsterdam, locatie wordt later bekend gemaakt

Netherlands

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Ben je al gebruiker van OneStream of wil je meer weten over de mogelijkheden omtrent specifieke thema’s als Rolling Forecasting, Disclosure Management, of IFRS16? Kom dan op woensdag 11 april naar de OneStream Close Up en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

In vorige edities deelden onder andere ervaringsdeskundigen van Hunkemöller, Flowtraders, en Parlevliet & Van der Plas hun ervaringen. Ook deze editie zullen we ons laten inspireren door een praktijkverhaal. Hierin laten we zien hoe OneStream ingezet kan worden om als onderneming beter te anticiperen op voortdurend veranderende marktomstandigheden.

Ook Onestream neemt het woord. Raimon Roth van OneStream Software neemt je mee in de laatste ontwikkelingen vanuit OneStream en schetst de roadmap voor de nabije toekomst.

Daarnaast is er ook de gelegenheid om je door onze experts mee te laten nemen in de mogelijkheden van OneStream voor Rolling Forecasting en Disclosure Management.

Heb je nog geen uitgebreide ervaring met OneStream? Kies dan voor de Ask us Anything stand en we bieden je de gelegenheid om met onze experts te sparren over de mogelijkheden van OneStream.

Na de presentaties is er gelegenheid om te netwerken en met experts te sparren over de nieuwste ontwikkelingen rondom OneStream. Wij zorgen voor een goede lunch zodat we gezamenlijk de ochtend goed kunnen afsluiten!

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Omgeving Amsterdam, locatie wordt later bekend gemaakt

Netherlands

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen