Online workshop - Focus & Trello | door Make room for magic
€ 57
Online workshop - Focus & Trello | door Make room for magic

Online workshop - Focus & Trello | door Make room for magic

Evenementgegevens

Deel dit evenement
Datum en tijd
Locatie
Locatie

Online, eigen locatie

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Op 29 november kun je online werken aan je focus en kennismaken met de geweldige tool Trello.

Met een groep van maximaal 10 personen werk je deze dag aan jouw persoonlijke doelen. Ik help je om deze concreet te krijgen, geef je tips hoe je je focus kunt vasthouden en leer je om hierbij gebruik te maken van de superhandige online tool Trello.

We beginnen met een gezamenlijke kick-off, je werkt aan je persoonlijke doelen, ik geef een online workshop over Trello waar je na de lunch zelf mee aan de slag gaat en we sluiten gezamenlijk af met een vraag en antwoordrondje.

Tijdens de magic samenwerkdag krijg je de kans om je doelen om te zetten naar resultaat. Je werkt alleen en toch ook samen. Een aantal keer per dag komen we online bij elkaar. Tussendoor ben je met je eigen werk/taken bezig. Ik zal persoonlijk de hele dag begeleiden. Ik geef je tips hoe je je focus kunt houden, hoe je overzicht krijgt én houdt en leer je alles wat ik weet over Trello. Het superhandige plansysteem dat je leven gaat veranderen.

Heb jij een hele waslijst aan taken en ben je er nu aan toe om structuur aan te brengen en je doelen om te zetten naar resultaat? Dit is je moment. Meld je nu aan voor de online workshop.

De samenwerkdag is een online workshop wat inhoudt dat je vanaf een eigen locatie inlogt op de online leeromgeving. Na betaling ontvang je alle details en instructies voor een goede voorbereiding.

De introductieprijs voor deze workshop is 57 euro incl. btw (i.p.v. 97 euro). Koffie, thee en lunch mag je zelf verzorgen ;-)

Na betaling ontvang je van mij je persoonlijke link voor de online leeromgeving en instructies voor een goede voorbereiding. Je hebt minimaal nodig: een goede internetverbinding, een computer, webcam en geluid.

Reacties van de deelnemers aan vorige workshops:

Rustige en duidelijke uitleg. Betrokken. Goed benaderbaar. Enthousiasme. Ik heb bereikt dat ik toch weer even attent ben gemaakt op mijn focus en het behouden van mijn focus. En echt nieuwe dingen geleerd door gebruik Skype en de tool Trello.

Ik heb deze dag echt als prettig ervaren. Bijzonder dat je het voor 2 deelnemers door hebt laten gaan. Prettig om zo rechtstreeks persoonlijk contact te hebben. De planning/agenda ook goed kunnen volgen. Of dit ook lukt wanneer er echt 15p zouden deelnemen weet ik niet. Maar ik vond het een bijzondere ervaring om vandaag eigenlijk een priveles te krijgen. Vooraf toch wat spannend maar het voelde snel als vertrouwd en veilig om vragen te stellen.

- Linda -

Ik heb m'n doel bereikt en veel inzicht in het programma (Trello) gekregen. Ik raad de training aan vanwege jouw positiviteit en duidelijke uitleg en veel tips waar je echt wat mee kan.

- Femia - 

Deze workshop was echt super: ik ga Pomodoro en Trello zeker gebruiken (nou ja, sinds vandaag gebruik ik het dus al) en ik heb en passant inderdaad ook nog wat meer over Skype geleerd (bonus!). Daarnaast kan ik Hanneke's online trainingsaanpak zeer aanbevelen: ze heeft een fijne coaching stijl, de opzet is heel handig (je komt een paar keer op de dag via Skype bij elkaar, waarbij je uitleg-, terugkoppel-, herhaling- en aha momentjes krijgt) en je leert ook van de andere deelnemers. Ik beveel deze workshop van harte aan!

- Pauli -

Ik heb een topdag gehad! Het was de 1e keer dat ik op deze manier online een training heb gevolgd en dat was zeker voor herhaling vatbaar. Supergoede tips gekregen om mijn focus te krijgen en houden en dan ook nog het werken met Trello. Ik kan deze training van harte aanbevelen! 

- Chantal -

Ben jij er ook klaar voor? Wil je weten hoe je meer je focus kunt houden en alle ins en outs leren over Trello? Meld je dan nu aan dan zie ik je 29 november!

Make room for magic,

Hanneke

P.S. Met vragen kun je me bereiken op info@hannekewessel.nl

Delen met vrienden
Datum en tijd
Locatie

Online, eigen locatie

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen