€ 7,50

Onmens + Caron

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Podium Asteriks

Blokhuisplein 40

8911 LJ Leeuwarden

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Embrace your dark side baby. We gaan deze avond hard met Onmens en Caron! Juist: rauw geweld uit de speakers, rechtstreeks naar je geile trommelvliezen. Beuk je weg naar de pit op de post-punk riffs. Doe daar je ding op dit elektronische gevaarte van een ongekend level. Beide bands spelen je kapot tot een keihard hoogtepunt.

De in Leeuwarden geboren Marcel Caron brengt in 2014 zijn debuut EP Dualism uit. Een duistere, elektronische sound is geboren. In 2017 brengt Caron Promised Land in beweging met zijn techno rhyms en ook dit jaar zit Caron niet stil. In januari 2018 komt zijn nieuwste EP Haunted memory uit op het Britse label Brokntoys. Waarop een mix van melancholische uitspattingen en techno/acid beats te horen is.

Door met bikkelhard elektronisch én vocaal geweld uit België. Kasper van Esbroeck en Sigfried Burrough vormen samen de band Onmens. Gevormd uit de ranzige resten van wat ooit de Belgische rave generatie was, komt dit duo keihardterug met hun elektronische sound. De plaat Misdracht (2015) wordt een jaar later opgevolgd door het net zo lawaaiige Witruimte. In juli 2018 geeft iedereen zich over aan het intense geluid van dit veelzijdige duo op Dour. Met een combi van techno, hardcore, acid en punk is de stijl van Onmens grenzeloos. Keihard rammen op deze techno noise.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Podium Asteriks

Blokhuisplein 40

8911 LJ Leeuwarden

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen