Ontbijtbijeenkomst convenant MRA Green Deal Fiets

Venster Acties en details

Verkoop beëindigd

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Move Amsterdam

28 Stadionplein

1076 CM Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Ontbijtbijeenkomst convenant MRA Green Deal Fiets

Over dit evenement

Op woensdag 13 oktober van 8.30 uur (8.00 inloop) tot 9.30 uur organiseren we bij Move Amsterdam (op het Stadionplein) een ontbijtbijeenkomst over de MRA Green Deal Fiets met zoveel mogelijk betrokken partijen (privaat en publiek) daarbij. De fysieke ontbijtbijeenkomst is ook het moment waarop alle partijen hun (inhoudelijke) bijdrage laten zien en het convenant feitelijk gaan ondertekenen.

Binnen deze Green Deal Fiets worden samenwerkingen opgezet tussen bedrijven, overheden en kennisinstellingen om zo de fiets nog meer op de kaart te zetten.

Graag tot de 13e!

Datum en tijd

Locatie

Move Amsterdam

28 Stadionplein

1076 CM Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Organisator Amsterdam Economic Board

Organisator van Ontbijtbijeenkomst convenant MRA Green Deal Fiets

Alles wat wij doen als Amsterdam Economic Board doen we voor de slimme, groene, gezonde toekomst van de Metropool Amsterdam: een CO2-neutrale, circulaire regio waarin we langer en gezonder leven en een betrouwbare, duurzame digitale samenleving waarin ieders talent tot ontplooiing komt.

Samen met bedrijven, kennisinstellingen en overheden werken we aan het behalen van onze ambities, door de inzet op concrete initiatieven en programma’s. Dat is de kern van ons werk.

De focus is op de meest urgente onderwerpen en op terreinen waar we in de regio de expertise, kennis en menskracht hebben om echt impact te maken en die bovendien economische groeipotentie bieden. We jagen kansrijke initiatieven in de regio aan met potentie tot verdere uitvoering en opschaling waarbij partijen uit ons netwerk in de lead zijn.

Uitgangspunt is altijd het mobiliseren van energie, eigenaarschap en uitvoerende kracht binnen de Metropool Amsterdam.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen