€ 295

Meerdere data

Ontdek je purpose in 1 dag!

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Zaamen

3 Nieuwe Gracht

2011 NB Haarlem

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Ontdek je Purpose!

Wat jou drijft, wat anderen daar zo mooi aan vinden, en hoe het nog mooier zou kunnen. Het ontdekken van jouw drijfveren begint bij het ontdekken en helder krijgen van purpose. Als je purpose hebt dan begrijp je waarom sommige dingen gewoon niet goed voelen en andere dingen juist wel. Het werkt ook als een kompas en geeft je algemene richting: als je je geïnspireerd voelt, dan is de kans groot dat dat het gelinkt is met je purpose.

Purpose helpt je om jouw ‘why’ te begrijpen, te articuleren en om anderen te inspireren. In de woorden van Simon Sinek “People don’t buy what you do they buy why you do it’. Vind en activeer jouw purpose!

Tickets á €295,-

Over de dag

De training wordt gegeven bij Zaamen, een ontmoetingsplaats in een monumentaal herenhuis, met uitzicht over de Nieuwe Gracht. Chic en luxueus in een geraffineerd ingerichte pronkkamer met intieme sfeer. Een heerlijke lunch, een smoothie in de middag en een borrel na afloop van de training zijn inbegrepen.

Tijdens de training breng je je eigen drijfveren in kaart, leer je wat jou anders maakt, en ontdek je hoe je je eigen purpose kan uiten via relaties en expressie. We maken gebruik van de 23plusone methode; het resultaat van een wetenschappelijk onderzoek uitgevoerd door Kim Cramer, PhD, en Alexander Koene. De mate waarin mensen gelukkig zijn vormt de kern van de methode. Zij maken en delen pakkende methoden en tools om te komen tot een ‘happy organisation’. On Purpose Management is een licensed friend van 23plusone.

Voor Wie?

Deze training is voor iedereen op zoek naar ’The Why’. Voor hen die willen zelf-reflecteren en vanuit purpose keuzes willen maken. Bijzonder interessant voor zij die zichzelf beter willen profileren en onderscheiden. Vanwege de kleine groep is er veel persoonlijke aandacht. Tijdens de training breng je je eigen drijfveren in kaart, leer je wat jou anders maakt, en ontdek je hoe je je eigen purpose kan uiten via relaties en expressie.

Leerdoelen

Tijdens deze training:

- maak je een 23plusone visualisatie van je eigen drijfveren
- breng je de kern van je purpose onder woorden
- leer je anders kijken en denken over wat mensen belangrijk vinden in het leven
- leer je hoe meerdere drijfveren kunnen zorgen voor charisma
- leer je hoe je kunt communiceren vanuit 'WHY'

Adres

Nieuwe Gracht 3

2011 NB Haarlem

Delen met vrienden

Locatie

Zaamen

3 Nieuwe Gracht

2011 NB Haarlem

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen