€ 235 – € 400

Ontdek jezelf - Neuroscan

Venster Acties en details

€ 235 – € 400
Beschrijving van het evenement
Ontdek jezelf met neurofeedback. Maak je persoonlijke routekaart naar meer geluk en vrijheid.

Over dit evenement

Hoe goed ken je jezelf? Welke invloed heeft de Corona crisis op jou? Ben je gestresst? Wat zijn jouw talenten en wat maakt jou uniek?

Ontdek je kern

Vind je het jammer dat je geboren wordt zonder handleiding? Een persoonlijk handboek hoe jij het beste jouw leven kunt leven: zou dat niet handig zijn?

Eigenlijk zit dat al in je. Je hebt het alleen nog niet ontdekt. Met ons innovatieve neurofeedback programma kan je nu gaan luisteren naar jezelf. Je gaat ontdekken hoe jij in elkaar zit en uniek bent als mens. Hoe staan je linker- en rechterhersenhelft met elkaar in verbinding? Met onze methode ontdek je jouw talenten als creativiteit en doorzettingsvermogen.

Onze methode

Met behulp van neurofeedback gaan we op zoek naar jouw antwoorden.

We gebruiken neurofeedback apparatuur die helemaal veilig is. We meten met gevoelige systemen wat er in je brein gebeurt. Je hoeft tijdens de meting niets te doen, alleen je ogen open te houden en niet praten. En nee, we kunnen je gedachten niet lezen. Geen zorgen!

Direct na de meting gaan we aan de slag met jouw persoonlijke rapport, je handleiding. Al binnen 10 minuten kunnen we de eerste resultaten met je bespreken. Je weet dan gelijk hoe het met je gaat op het gebied van stress, slapen en weerbaarheid. Vervolgens kijken we naar je 4 grootste talenten en pluspunten. En als je dat wilt, nemen we ook de tijd om je aandachtspunten te bespreken.

In minder dan een uur weet je wat jij kan doen voor een gezonde geest, meer geluk en beter gebruik van je talenten.

Je krijgt je persoonlijke rapport natuurlijk mee, zodat je thuis op je gemak kunt lezen.

Corona proof

De metingen vinden plaats in goed geventileerde ruimtes. Alle apparatuur wordt steeds opnieuw schoongemaakt en onze medewerkers dragen allemaal mond- en neusmaskers. Natuurlijk zijn we allemaal klachtenvrij en werken conform de richtlijnen van het RIVM.

Wij zijn zuinig op jou. Doe je ook voorzichtig met ons? Kom op tijd maar niet te vroeg naar de meetlocatie. We hebben een wachtruimte waar je 1,5 meter afstand kunt houden. Natuurlijk mag je iemand meenemen, maar kom bij voorkeur met niet meer dan 2 personen.

Niet goed, geld terug garantie

We vragen je om vooraf de betaling te voldoen voor je meting en je persoonlijke rapport. Dat is gewoon handiger, omdat we dan op de dag van de meting beter kunnen concentreren op je meting en geen gehannes hebben over betalingen.

Mocht je na de meting niet tevreden zijn: geen stress. Dan laat je ons dat weten en krijg je gewoon je geld terug op je bankrekening. Ons doel is om mensen een stap verder te helpen. Om je te ondersteunen in je pad van persoonlijke groei.

Maak nu je afspraak!

We zien er naar uit je te gaan ontmoeten en je beter te leren kennen. We zijn in Utrecht op de volgende dagen:

vrijdag 19 maart 2021

zaterdag 20 maart 2021

zondag 21 maart 2021.

Klik nu op de knop "Selecteer een datum" (of de knop "Tickets"), reserveer snel de datum en tijd die jou het beste uitkomt. We hebben slechts een beperkt aantal plekken beschikbaar. Tot ziens in in Utrecht!

Delen met vrienden

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen