Op het dak in de Zuid-As

Venster Acties

Op het dak in de Zuid-As

Mooi uitzicht, een energieke sfeer, lekkere hapjes en goed gezelschap. We zijn er weer!

Door MeerBusiness Amsterdam

Waar en wanneer

Datum en tijd

do. 21 sep. 2023 16:00 - 18:30 CEST

Locatie

Fred. Roeskestraat 115 115 Fred. Roeskestraat 1076 EE Amsterdam Netherlands

Over dit evenement

  • 2 uren 30 minuten
  • eTicket voor mobiel

We gaan nog even lekker genieten van de nazomer.

We doen dat op het dakterras van het kantoor van TeekensKarstens advocaten notarissen op de Zuidas.

Stel je even voor: nog een lekker nazomeravond, een energieke sfeer danzij de Zuid-As, lekkere hapjes en goed gezelschap. We zijn weer helemaal terug van vakantie!

16.00 uur Welkom

18.30 Einde bijeenkomst

We zijn te gast bij TeekensKartstens op de vestiging in Amsterdam Zuid.

Advocaat en Senior International Council, Johan Langelaar is onze gastheer. Een bekende binnen het netwerk van MeerBusiness Amsterdam. Johan is gespecialiseerd in het ondernemingsrecht, in het bijzonder op (inter)nationale transacties en herstructurering en litigation. Johan: “Direct toepasbaar en helder juridisch advies. Met onze pragmatische en no nonsense aanpak bieden we niet alleen gespecialiseerde know how maar geven we ook concreet richting en strategisch advies. Dat is wat we horen van onze klanten.”

Advocaat Lex Keukens gaat laagdrempelig het meest populaire onderwerp behandelen. Lex: “Ik wil mijn cliënten op een praktische manier begeleiden bij complexe juridische problemen en zo gezamenlijk het einddoel bereiken van een vooraf samen opgestelde strategie.”

Op basis van kwaliteit willen wij toegevoegde waarde bieden. Mooie locaties voor onze netwerkbijeenkomsten waarbij verbinding en samenwerken centraal staan. Bent u ook ondernemer of directeur die minimaal 5 medewerkers heeft én serieus geïnteresseerd is in een lidmaatschap van MeerBusiness Amsterdam meldt u zich dan aan en u bent van harte welkom!

Over de organisator