Gratis

Open middag Barlaeus Gymnasium - dinsdag 9 maart 2021 (wachtlijst)

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Beschrijving van het evenement
Open middag Barlaeus Gymnasium - dinsdag 9 maart 2021

Over dit evenement

Beste achtstegroepers en leerlingen,

We proberen het gewoon nog een keer! Op dinsdag 9 maart organiseren we rondleidingen door de school voor achtstegroepers (geen ouders, helaas) tussen 14.00 - 16.30 uur.

Het werkt als volgt: er zijn vier verschillende routes van ongeveer een uur waar je uit kunt kiezen; iedere tien minuten vertrekken er vier groepen van tien achtstegroepers onder leiding van een leerling van het Barlaeus. De groepen lopen langs vijf lokalen en de mediatheek. Overal staan leerlingen uit de onderbouw en de bovenbouw klaar om je kort iets te vertellen over een vak of de activiteiten die we op school hebben. Je kunt vragen stellen en krijgt een opdrachtje over het vak. Er zijn geen docenten (behalve bij binnenkomst): deze hele open middag wordt verzorgd door onze leerlingen!

De routes zijn:

  • Route 1: Latijn/activiteiten/beeldend/mediatheek/Frans/wiskunde
  • Route 2: Latijn/activiteiten/mediatheek/geschiedenis/lichamelijke opvoeding/Natuurkunde
  • Route 3: biologie/Latijn/mediatheek/Nederlands/ activiteiten/muziek
  • Route 4: aardrijkskunde/programmeren/mediatheek/Engels/activiteiten/Latijn

Als je een ticket hebt besteld, zorg dan dat je dat uitdraait en bij de hand hebt als je naar de open middag komt. We kunnen alleen kinderen met ticket toelaten in verband met Corona.

We hopen uiteraard dat dit wel door kan gaan! In de tussentijd: schrijf je ook in voor de online lessen op vrijdag 29 januari en voor één van de fora van de (con)rector die op alle woensdagen en zondagen van december tot en met eind februari online aangeboden worden.

Hopelijk tot snel!

Margriet Bosman, conrector onderbouw

Delen met vrienden

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen