Gratis

Opvoedcafé - Gevoelens

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

De Bibliotheek Eindhoven

Emmasingel 22

5611 AZ Eindhoven

Netherlands

Kaart bekijken

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Het belang van het erkennen en benoemen van gevoelens

Gevoelens... iedereen heeft ze. Sommige zijn heel prettig en sommige hebben we liever niet. Toch is het belangrijk om alle gevoelens er te laten zijn. Bij jezelf en bij je kind(eren). Hoe je dit op een fijne manier kan doen leer je tijdens dit Opvoedcafe. Kom delen en laat je inspireren!

Het Opvoedcafé is de plek om informeel samen te zijn en professioneel advies te krijgen. Ben je opvoeder en maak je je wel eens zorgen over (de ontwikkeling van) je kind? Heb je vragen over de opvoeding? Zou je willen weten hoe andere ouders het aanpakken? Of zoek je gewoon een fijne plek om bewust met het ouderschap bezig te zijn?

De Bibliotheek Eindhoven organiseert het Opvoedcafé samen met kindercoach en opvoedkundige Tamara van Wijgerden van Studio KIND. Van Wijgerden behandelt elk café een ander thema. Daarnaast is het Opvoedcafé ook een plek waar opvoeders elkaar laagdrempelig kunnen ontmoeten om onderling tips en ervaringen uit te wisselen.

Zo biedt de Bibliotheek Eindhoven ruimte om de opvoeding van je kind bespreekbaar te maken. Voor gerichte vragen of om eens te horen hoe andere ouders het aanpakken. Want: je staat er als opvoeder niet alleen voor.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

De Bibliotheek Eindhoven

Emmasingel 22

5611 AZ Eindhoven

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen