Gratis

Oracle Close Up

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

De Kloosterhoeve

Kloosterweg 2

3481 XC Harmelen

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Benieuwd naar de nieuwste ontwikkelingen van Oracle Performance Management in de Cloud of wil je tips en tricks om je huidige HFM omgeving IFRS16 proof te maken? Op dinsdag 29 mei organiseren we wederom de Oracle Performance Management Close Up. In vorige edities deelden onder anderen Accell Group, Ahold-Delhaize en Vivo Energy hun ervaringen. Tijdens deze Close Up wil Office Depot graag haar verhaal met jullie delen.

Office Depot heeft de keuze gemaakt om toekomstgericht aan de slag te gaan met Oracle Enterprise Resource Planning (ERP) en Enterprise Performance Management (EPM) ter ondersteuning van het logistieke proces, de financiële administratie en het consolidatie, forecasting & rapportage proces.

Kevin Engelen, Senior Manager European Financial Systems, zal jullie meenemen in het verhaal van Office Depot en zijn visie op het Finance en IT-landschap met jullie delen.

Marketplace
Ook deze editie hebben we weer een marketplace waar je met onze experts kunt sparren over onderwerpen als Rolling Forecasting, IFRS16 in HFM, de nieuwste features van FCCS en ERPC voor strakke rapportages!

Rolling Forcasting – Rolling Forecasting biedt een scherper zicht op de toekomst. Egon Rijsewijk vertelt je hoe vaak en hoe ver organisaties vooruit kijken.

IFRS16 HFM – Viktor Brandsema geeft de best practices in HFM voor IFRS16, zodat je effectief kunt rapporteren over, en analyseren van, on-balance lease verplichtingen.

Nieuwe features FCCS – Roland van den Berg vertelt over de nieuwste features van FCCS, een robuuste en betrouwbare consolidatieoplossing, voor een sneller én minder foutgevoelig proces.

EPRC – Carsten Westerveld vertelt je alles over hoe EPRC kan helpen bij het opstellen van performance rapportages.

De cloud is geen keuze – Meer en meer software leveranciers gaan over naar cloud producten. Zoals je gemerkt hebt, heeft Oracle ook een lijst van mooie producten in de cloud. Swap Support heeft in de afgelopen jaren ervaren dat organisaties met het overgaan naar de cloud iets essentieels vergeten: het inregelen van een backup procedure van de consolidatie en planningsoplossingen in de cloud. Blind vertrouwen op de software leverancier blijkt helaas een verkeerde keuze te zijn. Swap Support heeft hiervoor een mooie tool ontwikkeld: SWAP Automate. Tijdens onze presentatie vertellen we je er graag meer over.

Na de marketplace is er gelegenheidom te netwerkenonder het genot van een drankje en het BBQ buffet.

Voor wie is dit interessant?
Voor gebruikers van, of geïnteresseerden van Oracle, zoals:

- Managers Reporting en (Group) Controllers

- Business & Financial Controllers

- IT-managers en Finance Managers


Details
Datum: dinsdag 29 mei

Tijd: 14:00 uur – 18:00 uur

Locatie: De Kloosterhoeve, Kloosterweg 2, 3481 XC Harmelen

Investering: Deelname is kosteloos


PE punten

Door deelname kom je in aanmerking voor 2 PE-punten.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

De Kloosterhoeve

Kloosterweg 2

3481 XC Harmelen

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen