Verkoop beëindigd

Ouder-Event 'Begeleiden naar Beweegplezier' - 30 oktober en 1 november

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Fontys Sporthogeschool

3 Theo Koomenlaan

5644 HZ Eindhoven

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

In 10 weken tijd leren de studenten hoe ze veilig en verantwoord een beweegactiviteit kunnen voorbereiden en begeleiden. Tijdens de zogenaamde event-week dienen de studenten te laten zien dat ze alles beheersen dat ze in de voorafgaande weken geleerd hebben; ze gaan een beweegactiviteit begeleiden voor een doelgroep die nieuw is voor hun.

Naast een Mytylschool en de ‘Bas van der Goor Foundation’ (gezinnen waarvan het kind diabetes heeft), willen we ook ‘ouders’ als doelgroep aan deze Event-week toevoegen. Op deze manier kan de student kiezen voor een doelgroep die bij hem én zijn begeleidingsniveau past.

Het Ouder - Event vindt plaats op dinsdag 30 oktober (11.00-15.00) en donderdag 1 november (11.00-15.00). Via deze inschrijfmodule kunt u aangeven of u als ouder (als één van de doelgroepen) aanwezig bent en naar welke dag uw voorkeur uitgaat.


Informatie-bijeenkomst over de opleiding
Na afloop van de beweegactiviteit (>15.00), is er een informatie-bijeenkomst over de opleiding Sportkunde, de zes profielen en de arbeidsmarktperspectieven. Onder het genot van een kopje koffie of thee wordt er, aan de hand van een verdiepende presentatie, de verbinding gelegd met wat u al gehoord én beleefd heeft die dag.

Aparte informatie-avond voor ouder(s)/voogden die niet op het Ouder-Event aanwezig kunnen zijn
Omdat we ons realiseren dat niet iedereen in de gelegenheid is om deel te nemen aan het Ouder-Event, is er tevens een informatie-avond georganiseerd voor ouders die overdag niet aanwezig kunnen zijn op
dinsdagavond 30 oktober (19.00-20.30). Inloop is vanaf 18.30.

Je kunt je zowel voor het Ouder-Event als voor de informatie-avond via deze site inschrijven.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Fontys Sporthogeschool

3 Theo Koomenlaan

5644 HZ Eindhoven

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen