Gratis

Ouder-Event 'Begeleiden naar Beweegplezier' en/of infobijeenkomst - 5 nove...

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Fontys Sporthogeschool

3 Theo Koomenlaan

5644 HZ Eindhoven

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Kennismaking met het onderwijs dat uw kind volgt

Inmiddels is uw zoon/dochter begonnen aan het eerste onderwijsblok van de opleiding Sportkunde: Begeleiden naar Beweegplezier.

In tien weken tijd leren de studenten hoe ze veilig en verantwoord een beweegactiviteit kunnen voorbereiden en begeleiden voor een (voor hun) nieuwe doelgroep. Tijdens de zogenaamde Event-week, dat plaatsvindt in de week van 4 november, dienen de studenten te laten zien dat ze alles beheersen wat ze in de voorafgaande weken geleerd hebben.

Bent u als ouder erbij?
We willen studenten ook de mogelijkheid bieden om ‘ouders’ als deelnemers voor hun beweegactiviteit te kiezen. Op deze manier kan de student kiezen voor een doelgroep die bij hem én zijn begeleidingsniveau past. Graag willen we weten of u het leuk lijkt om enerzijds te fungeren als ‘doelgroep’ en anderzijds de sfeer en beleving te proeven waar uw zoon/dochter aan de eettafel over vertelt.

Aanvullend: Informatiebijeenkomst over de opleiding
Na afloop van de beweegactiviteit is er een informatiebijeenkomst over de opleiding Sportkunde, de zes profielen en de arbeidsmarktperspectieven. Onder het genot van een kopje koffie of thee wordt aan de hand van een verdiepende presentatie, de opleiding verder toegelicht en natuurlijk de verbinding gelegd met wat u al gehoord én beleefd heeft die dag.

Nb. Het is ook mogelijk om u alléén aan te melden voor de informatiebijeenkomst van 15.00-16.30 of de informatie bijeenkomst in de avond van 17.30-19.00.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Fontys Sporthogeschool

3 Theo Koomenlaan

5644 HZ Eindhoven

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen