Gratis

P2P event voor inkoop- en finance managers

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Beschrijving van het evenement
Graag nodigen we u uit voor ons volgend P2P event voor inkoop- en finance managers.

Over dit evenement

Op 12 maart 2020 houden wij ons volgend event voor inkoop- en finance managers binnen grotere organisaties. Zoals altijd is er volop de ruimte om concrete P2P uitdagingen met elkaar te delen en te netwerken. Uiteraard zorgen we weer voor een interessante spreker met een actueel thema.

Wie zijn wij?

Wij zijn P2P & Verder! Een coöperatie van P2P-professionals die daadwerkelijk een versnelling binnen P2P realiseert én die bedrijven hierbij helpt.

Visie: vooruitgang in P2P kan sneller en wij willen hieraan bijdragen

Bij veel organisaties zien we dezelfde problematiek; er is verspilling in het proces en we zijn niet in control van de uitgaven. Wij geloven dat dit anders kan en willen hier een actieve bijdrage aan leveren.

In 2018 zijn we daarom gestart met het kennisnetwerk voor P2P professionals. We organiseren events, sparren over onderwerpen en delen dus kennis.

Coöperatie van P2P professionals

Naast kennisdelen werden we ook steeds meer gevraagd om te komen helpen, het daadwerkelijk versnellen binnen organisaties. We beschikken inmiddels over een breed netwerk aan (zelfstandige) P2P specialisten die inzetbaar zijn op opdrachten bij klanten. Via de coöperatie verbinden we deze professionals met opdrachtgevers en brengen we vraag en aanbod samen.

12 maart 2020

Tijdens het event maken we via een concrete klantcase kennis met actuele P2P uitdagingen. Er is voldoende ruimte om te netwerken en te leren van elkaar. Verder zorgen we voor een interessante spreker op het gebied van P2P.

Programma

15:30 Inloop

16:00 Introductie P2P & Verder

16:15 P2P: het eerlijke verhaal - dilemma's

17:00 Netwerkbreak

17:30 Break

17:45 Presentatie Robotics in P2P

18:15 Borrel

19:00 Einde

Delen met vrienden

Datum en tijd

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen