Peter van der Hurk - Final Tour

Peter van der Hurk - Final Tour

Venster Acties en details

€ 24,53

Datum en tijd

Locatie

Torenlaan Theater

38 Torenlaan

3701 VK Zeist

Netherlands

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Peter van der Hurk - Final Tour

Over dit evenement

Peter van der Hurk, geboren op 27 maart 1949 te Den Haag, is evenals zijn vader, wijlen Peter Hurkos (deze naam is later aangenomen) een wereldberoemde paragnost. Peter Hurkos ging naar Amerika en werd aldaar een grote bekendheid. Zowel Peter als zijn vader ontdekten beiden op 37e jarige leeftijd hun paranormale gaven. Peter is helderziend, helderhorend, heldervoelend en is in staat met de overledenen te communiceren.

Tienduizenden hebben reeds zijn shows bezocht en even zo velen zijn al op privé consult geweest.Bekendheid kreeg Peter vooral toen hij het RTL4 TV programma ‘Het zesde zintuig’ won. Hierdoor wordt Peter een alom bekende persoonlijkheid waar Nederland niet meer omheen kan. In het seizoen daarna is hij een vaste paragnost bij het programma 'Het Zesde Zintuig-Plaats Delict'. Als kroon op zijn werk heeft Peter in het jaar 2016 een award mogen ontvangen voor ‘Medium van het jaar 2015’.

Peter van der Hurk, paragnost, entertainer, vader en echtgenoot. Een man die meer ziet, of beter gezegd, anders ziet dan de meeste mensen. Een gave die hij met humor en nuchterheid deelt met de rest van de wereld.

Bij de show van Peter zijn ook kaartlezers aanwezig. Deze zijn persoonlijk door Peter opgeleid. U kunt bij deze kaartlezers terecht van 19.00 tot 19.50, in de pauze en 30 minuten na de show. De kosten voor een consult bij een kaartlezer zijn € 10,00.

Let op: dit evenement wordt georganiseerd onder de dan geldende overheidsmaatregelen.

Delen met vrienden