€ 52,85

Venster Acties en details

€ 52,85
Beschrijving van het evenement
Pianoles

Over dit evenement

Je kunt bij stichting !Triggr pianoles krijgen van Rob de Best. Hij geeft les aan individuen. Hij schrijft: ‘iedereen is welkom, en de lessen zullen zoveel mogelijk worden afgestemd op de leerling.’

Hieronder vindt u wat meer informatie over pianolessen.

Lesinhoud

De vorm en inhoud van de lessen zullen afhankelijk zijn van de wensen en het niveau van de leerling. Voor beginners wordt “Alfred’s” methode gebruikt. De leerling wordt geacht thuis de stukken op de piano / keyboard te oefenen, en tijdens de les zal de leerling de stukken voorspelen die hij/zij thuis geoefend heeft. De pianoboeken die tijdens de les gebruikt worden dienen zelf aangeschaft te worden, maar kunnen bij de docent met 10% korting worden besteld.

Muziektheorie

Er zal ook aandacht worden besteed aan zaken als harmonieleer (alles over akkoorden), solfège (notenleer en training van het muzikale gehoor) en andere muziektheoretische zaken (bv. vormleer/muziekstijlen).

Met kennis van bovenstaande zaken, kan er tijdens de lessen ook aandacht besteed worden aan het maken van een eigen compositie of een arrangement (bewerking van een bestaand muziekstuk), of het leren begeleiden van een melodie.

Klik hier voor meer informatie en contact met Rob de Best.

Delen met vrienden
{ _('Organizer Image')}

Organisator stichting !Triggr

Organisator van Pianoles

!Triggr is een cultureel centrum met tevens een maatschappelijk functie. We zijn gevestigd in Ter Aar. Deze stichting is op 10 oktober 2014 opgericht.

!Triggr biedt verschillende cursussen, lezingen, evenementen en workshops aan. !Triggr is ook initiator en organisator van de jaarlijkse Kunstweken in Ter Aar. 

!Triggr is sinds september 2018 gevestigd in een pand aan de Middelweg 5 in Ter Aar. Je kunt er ook flexwerkplek- en vergaderruimte huren. De Volksuniversiteit Ter Aar valt sinds september 2018 onder !Triggr.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen