Verkoop beëindigd

Platform Content themabijeenkomst "De HR-kant van contentmarketing"

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Hoorneboeg

Hoorneboeg

1213 RE Hilversum

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Op donderdag 12/12 organiseert Platform Content de themabijeenkomst “De HR-kant van contentmarketing” en tijdens deze bijeenkomst presenteren we de samenvatting van een rondje langs de velden bij professionals in het contentmarketingvak.

Daarnaast hebben we een spreker, nl. Diederick Janse van Energized - deze pionier was de eerste die Holacracy in Nederland introduceerde. Holacracy is een specifieke manier van werken. En het is een compleet systeem waarmee je werk organiseert. Hierover zal Diederick ons meer over vertellen. Hij schreef hierover ook het boek ‘Getting Teams Done‘ waarvan inmiddels meer dan 6000 exemplaren zijn verkocht.

Programma:

  • 15.00 uur Inloop

  • 15.15 uur Resultaten en interactie mbt het ‘rondje langs de velden’

  • 16.30 uur Diederick Janse over Holacracy

  • 17.15 uur Concept kickstart talent opleiding contentmarketing

  • 17.30 uur Afronding en eindejaarsdiner leden en genodigden

  • 19:30 uur Einde

De locatie is de inspirerende buitenplaats De Hoorneboeg op de Hilversumse hei. Ook voor deze bijeenkomst mag je een relatie meenemen. Het lijkt ons erg leuk als we deze laatste van het jaar met een groot aantal leden en enthousiasme kunnen afsluiten.

Kortom: een middag in het teken van de HR-kant van ons vakgebied. Vanuit het Platform Content leggen we deze middag ook een concept ‘kickstart-opleiding’ aan jullie voor ter aanvulling en verrijking. Een serie trainingen en workshops speciaal voor de (talenten van de) leden.

Meld je nu aan!

Datum en tijd

Locatie

Hoorneboeg

Hoorneboeg

1213 RE Hilversum

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen