€ 0 – € 5

Podiumroute De Wijk In!

Venster Acties en details

€ 0 – € 5

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

ZIMIHC theater Wittevrouwen

55 Bouwstraat

3572 SP Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Neem deel aan een wandeling langs drie theaters in de wijk Noordoost Utrecht.

Over dit evenement

Neem deel aan een wandeling langs drie theaters in de wijk Noordoost Utrecht: ZIMIHC theater Wittevrouwen, Stadsschouwburg Utrecht en Theaterhuis de Berenkuil.

In elk theater trakteert Kunstbende Utrecht op korte optredens, jonge makers tot en met 18 jaar laten hun talent zien. Tussendoor wordt je op een culturele wandeling meegenomen door een gids van het Gilde Utrecht, een vrijwilligersorganisatie waarin meer dan tweehonderd 50-plussers hun kennis en (levens)ervaring inzetten voor stadgenoten en andere belangstellenden. Een wandeling waarin verschillende generaties elkaar ontmoeten.

De wandeling start om 14.00 uur en duurt ongeveer 2,5 uur.

Deze wandelingen worden aangeboden in het kader van de Beweegvriendelijke wijk. Deze daagt bewoners van Utrecht Noordoost uit fysiek, sociaal én geestelijk fit te blijven. Een initiatief van Buurtteams Utrecht in samenwerking met Beter Thuis, Uzelf, USV Hercules en Cosbo Stad Utrecht.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

ZIMIHC theater Wittevrouwen

55 Bouwstraat

3572 SP Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

{ _('Organizer Image')}

Organisator ZIMIHC theater Wittevrouwen

Organisator van Podiumroute De Wijk In!

Wat betekent ZIMIHC eigenlijk?

ZIMIHC staat voor Zat Ik Maar In Hoog Catharijne. Er is ook een band met de naam ZIMIHC. Band en organisatie worden verbonden door een persoon: Appie Alferink. Hij speelt in deze band en is directeur van ZIMIHC. De band ZIMIHC speelde 25 jaar geleden in Hoog Catharijne. Toen nog zonder naam. Tijdens dat optreden in dit befaamde winkelhart werd wel om een naam gevraagd, en zo ontstond ZIMIHC. De organisatie ZIMIHC is geboren uit een behoefte van amateurkunstenaars om plekken te hebben om te repeteren en op te treden. En tot op de dag van vandaag geeft ZIMIHC vorm aan die behoefte. Inmiddels met drie eigen theaters en met de organisatie van projecten. Amateurkunstenaars staan daarbij nog steeds centraal.

De missie van ZIMIHC
ZIMIHC stimuleert creativiteit in de samenleving

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen