€ 123,89 – € 234

Powerlunch MAISON MOËT edition 2019 | BY The Style of Two

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Parc Broekhuizen

2 Broekhuizerlaan

5341 GM Leersum

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

22 Mei 2019 gaat de PowerVrouwen Lunch weer plaatsvinden, met dit keer een speciale Maison Moët Edition!

De vorige editie was een mega succes en dagen na de lunch kregen we nog steeds berichtjes hoe geweldig iedereen het vond.

Dit keer gaan we genieten van een exclusieve lunch bij Parc Broekhuizen in Leersum. Priscilla & Kim eigenaresse van hét business inspiratieplatform The Style of Two organiseren elk jaar 2 keer deze exclusieve lunch speciaal voor de ervaren én ambitieuze vrouwelijke ondernemer.

Ben jij een ondernemende dame en heb jij ook de behoefte een middag door te brengen met andere ondernemende dames, waarbij je helemaal jezelf kunt zijn, schaamteloos kunt praten over je ambities, je passie, de struggles waar je mee zit, dan is deze lunch echt iets voor jou.

Mijn naam is Priscilla Traets inmiddels 6 jaar ondernemer. Ik zat op een avond te kletsen met vriendinnen en ze vroegen mij naar de video's die ik plaatste op youtube. Ik probeerde uit te leggen waar ik mee bezig was en mijn zakelijke doelstellingen gooide ik op tafel. Ik merkte dat ze snel klaar waren met mijn verhaal en er weinig begrip voor hadden, het was simpelweg een ver-van-hun-bed-show. Helemaal niet erg natuurlijk!

Ik had zelf na die avond heel erg de behoefte met andere ondernemende vrouwen te praten. Wanneer je je ervaringen deelt met elkaar kunnen vrouwen elkaar echt naar een hoger plan tillen.
Precies om die reden en mijn eigen behoefte hierin ben ik de PowerVrouwen Lunch begonnen.

Inmiddels is dit de 3e editie en kun je de video van de 1e & 2e editie uiteraard bekijken via:
1e editie: BeachClub More-Itz | https://www.youtube.com/watch?v=zz3Fm4M65y8&t=2s
2e editie: Michelin restaurant Beluga | https://www.youtube.com/watch?v=sgkc48oPmxg&t=34s

De 1e editie hebben we bewust heel klein gehouden om ECHT met elkaar in gesprek te kunnen gaan. Dit beviel ons zo goed dat we hebben besloten alle volgende edities voor maximaal 25 personen te organiseren. Alle dames die op eerdere edities aanwezig waren krijgen voorrang op de volgende editie. Ook krijgen al deze dames de mogelijkheid een introducee mee te nemen, zo breiden we het powernetwerk op een natuurlijke manier uit!

Wil je er graag bij zijn, bestel dan direct een ticket want we hebben maar 50 plaatsen per editie beschikbaar!

Naast een lunch bieden we uiteraard ook weer een programma aan met inspirerende sprekers uit het netwerk en zijn er verschillende bedrijven aanwezig die je laten kennismaken met de allermooiste producten. Je wordt een middag heerlijk in de watten gelegd samen met een super tof gezelschap!

P.s Omdat het een zakelijk event is, ontvang je de factuur rechtstreeks van Eventbrite met daarbij een BTW specificatie.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Parc Broekhuizen

2 Broekhuizerlaan

5341 GM Leersum

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen