Gratis

Presentatie tuincruises en herfstreis naar Japan

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Utrecht, Botanische Tuinen

Budapestlaan 17

3584 CE Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Graag bieden wij u een blik vooruit op onze reis naar Japan met vertrek op 6 november. Deze presentatie wordt gegeven vanaf 13.00 uur door de reisleidster Hanneke van Dijk.

Onze reisleidster bij uitstek die u graag meer vertelt over deze formidabele reis die zich tussen Kyoto en Tokyo afspeelt. Hanneke geeft u graag een indruk van de tuinen die u gaat bezoeken en van de cultuur van dit fascinerende land.

Vanaf 14.30 uur geeft onze reisleidster Kitty Wiegert een presentatie over de twee cruises die dit jaar gaan plaatsvinden.

Als eerste krijgt u een presentatie over de cruise 'Indian Summer' met vertrek vanaf 14 september a.s. De naam van cruise is vernoemd naar die periode van het jaar waarin de bossen en hellingen ondergedompeld zijn in de mooiste herfstkleuren. Tijdens deze reis vanaf Quebec met als eindbestemming New York, wordt u meegenomen naar de tuinen en parken die binnen bereik liggen van de aanlegplaats met tevens de nodige aandacht voor cultuur.

De tweede cruise presentatie zal gaan over de cruise naar Nieuw Zeeland en Australië met vertrek vanaf 18 november a.s. Wegens een groot succes in 2018 ook dit jaar weer in ons aanbod. Kitty kan u hier veel over vertellen met daarbij een greep uit haar eigen foto bestand.

Daarnaast zijn deze presentaties de ultieme gelegenheid om kennis te maken met de deelnemers aan beide reizen. Ook alle mogelijke vragen kunnen worden beantwoord.

Graag nodigen wij u hierbij uit om bij één of beide presentaties aanwezig te zijn. De kosten voor entree aan de Botanische Tuinen, koffie/thee nemen wij voor onze rekening.

Datum en tijd

Locatie

Utrecht, Botanische Tuinen

Budapestlaan 17

3584 CE Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen