€ 15,13

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Schuilkerk De Hoop

23 Hartveldseweg

1111 BG Diemen

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Voor dit intieme matinee concert hebben Mezzo Sopraan Esther Pierweijer en pianist Stefan Blaak zich laten inspireren door de Prima Donna. De solistes, de grande dames van het witte doek, de opera, het ballet en de politiek. Van Maria Callas tot aan Liz Taylor en van Sissi tot aan Madonna. Esther en Stefan brengen de stukken die voor hen het meest verbonden zijn met deze grootheden. Een concert vol prachtige opera-aria’s en liederen van onder andere Bizet, Händel en Mahler.

Esther studeerde aan de conservatoria van Enschede, Rotterdam en Keulen. Ze werkte samen met dirigenten zoals Jaap van Zweden, Kenneth Montgomery, Nicolaï Alexeev, Jiggs Whigham, Maurice Luttikhuis en orkesten zoals The Hong Kong Philarmonic, het Nederlands Symphonie Orkest, het Metropole Orkest en The New Symphonics.

Volgend seizoen zal zij een reeks concerten geven met de symfonieorkesten van o.a. Guangzhou, Shanghai en Peking.

Met zowel pianisten als uiteenlopende ensembles geeft Esther regelmatig kamermuziekconcerten in binnen- en buitenland met uiteenlopend repertoire.

Stefan Blaak is de helft van het pianoduo Martijn en Stefan Blaak dat behoort tot de top van pianoduo's van hun generatie. De cum laude afgestudeerde broers concerteren op vele podia in o.a. Nederland, Duitsland, België, Oostenrijk, Spanje, Italië, Frankrijk en de Verenigde Staten. Regelmatig zijn Martijn en Stefan Blaak te gast tijdens internationale festivals, zoals het Grachtenfestival Amsterdam, Le Festival international d'art lyrique d'Aix-en-Provence (Frankrijk), Green Lake Festival (Verenigde Staten), Sächsisches Mozartfest, Leipziger Klaviersommer (Duitsland) en "La settimana d'arte di Cecina" (Italië).

Concerten van hen werden uitgezonden voor radio en tv door omroepen als NTR, AVRO, TROS, VPRO, Concertzender, Westdeutsche- en Bayerische Rundfunk, RAI, Radio Klara en Radio France.

Tevens concerteerden zij in de beroemde serie “Het Zondagochtendconcert” in het Amsterdamse Concertgebouw, dat tevens live werd uitgezonden voor Radio 4.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Schuilkerk De Hoop

23 Hartveldseweg

1111 BG Diemen

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen