Venster Acties

Early Bird-korting

Project Selected

Project Selected biedt u een spetterend feest met alleen de beste vibes, die horen bij een mooie zomerdag op het strand

Door Project Selected

Waar en wanneer

Datum en tijd

za. 29 jul. 2023 18:00 - zo. 30 jul. 2023 01:00 CEST

Locatie

BeachLine | ‘s-Gravenzande | Scheveningen en Hoek van Holland | Blowkarten | Blokarten 4 Verlengde Strandweg 2691 KE 's-Gravenzande Netherlands

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.
Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Over dit evenement

  • 7 uren
  • eTicket voor mobiel

EarlyBird actie verlengt tot 15 juni 17:00 uur

Zaterdag 29 juli 2023 organiseert #ProjectSelected een #danceparty op het strand van `#s-Gravenzande. Dit beloofd een spetterend #feest te worden met nieuwe #releases van onder andere #JasperBroeks ( #Pulsecraft ). Ook #DjJean, Maron Hill en #ReBjorn komen gezellig een plaatje draaien. 

Tot 15 juni kunt u profiteren van de EarlyBird actie. Voor € 10,00 kunt U genieten van grote artiesten zoals #DJJEAN en #JasperBroeks.

Daarnaast kunt U bij aanvang van het feest met uw VIP ticket genieten van een BBQ en ontvangt u een promo kit met leuke gadgets, zoals kortingen op artikelen en diensten van onze sponsors.

Project Selected is bedoeld voor levensgenieters die het verdienen om even lekker los te gaan op de zomerse vibes die Project Selected te bieden heeft. Het idee is ontstaan in de Studio van PulseCraft Audio Creations waar de grondleggers van het concept tot in de diepe uurtjes werken om de juiste vibes het Universum in te sturen.

De DJ's

Jasper Broeks aka DJ Chono en Robert John Korving

Het begon allemaal in 2002 toen Jasper Broeks aka DJ Chrono en Robert Korving elkaar via het producer platform van Partyflock leerden kennen. In de periode van 2002 tot 2005 kwamen ze regelmatig bij elkaar om hardcore plaatjes te maken. In 2019 besloten ze om andere genres te produceren zoals POP, EDM Techno en Trance. Maar ook andere genres zoals Klassiek en Reggae komt ze niet onbekend voor in de studio. Tijdens de Cojona periode hebben ze meer dan 100 tracks geproduceert welke tijdens deze editie van Project Selected gepromoot gaan worden. Jasper is de ontwerper van de CHRO-8080 

DJ Jean

DJ Jean kwam voor het eerst ten tonele in 1989 toen hij de Nederlandse Mixing & Scratching kampioenschappen won.

In 1991 begon hij met iedere vrijdagavond te draaien in de wereldberoemde Amsterdamse iT (MADhouse). Naarmate de tijd verstreek kreeg DJ Jean ook opdrachten in het buitenland en draaide hij in alle uithoeken van de wereld, van Berlijn tot Ibiza, van Tel Aviv tot Curacao, en van Parijs tot Oslo. Langzamerhand groeide zijn bekendheid tot globale proporties en voordat hij er zelf erg in had groeide hij uit tot een van de bekendste club-DJ's. Jean ging compilatie CD's uitbrengen onder de titels 'Around the world with DJ Jean' en 'Strictly DJ Jean'. Tot ieders grote verbazing lukte het hem iedere keer weer om deze CD's in 1 keer naar de top-regionen van de Album hitlijsten te brengen. Nu begon Jean ook als producer actief te worden. Samen met Peran was hij onder andere verantwoordelijk voor 'Flair', 'I Give My Life', 'Let Yourself Go', 'I'm Gonna Get You', 'You Got My Love' (samen met de Klubbheads), en de internationale superhit 'The Launch'.

MC Maron Hill

(Resident Mc van DjJean) is een Dj/Mc&Entertainer met internationale ervaring. Door in zijn verleden veel gewerkt te hebben voor O.a Eclectica Outdoor, B-Bass Events& CittyMoves weet deze Dj/Entertainer als geen ander hoe z'n publiek compleet uit z'n plaat moet laten gaan, Waar Maron komt is het "feest" In tegenstelling tot veel andere Dj's is hij niet bezig met indruk maken op zijn collega's, Maar heeft hij als enig doel z'n publiek in extase te brengen! De filosofie vanMaron Hillis dat de mensen uitgaan om hun dagelijkse sleur te vergeten en plezier te maken. Maron draait wat het publiek wil horen. Deze Dj/Mc kan complete avonden verzorgen, Dit met diverse stijlen muziek!Maron Hillstaat garant voor een boeiend spektakel en veel interactie met zijn publiek!!!

Re-Bjorn

Deze beste man heeft tijdens de Corona periode heel wat gestrande feestgangers uit de brand geholpen toen op het laatse moment het feest niet doorging door zeer dubieuze maatregelen. Bjorn ging dan met zijn Qaud op pad om op het strand alsnog een spontaan feestje te organiseren. Hij deed dit onvoorwaardelijk en deed het met plezier. Bjorn is iemand die altijd zichzelf is en zijn positieve vibes werken aanstekelijk. Daarom verdient hij een plek bij ons op het podium.

Over de organisator

Georganiseerd door
Project Selected