Gratis

RA*W x Alfred | Alles is reclame

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Alfred

76F Generaal Vetterstraat

1059 BW Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

RA*W x Alfred | Alles is reclame

Je kan er niet meer omheen, digitale campagnes overspoelen de markt. Merken en bureaus doen hard hun best om op de nieuwste trends in te spelen, up-to-date te blijven en mee te kunnen liften op technologische ontwikkelingen. Merken en bureaus zijn continu bezig om mee te veranderen.

Al jaren is Alfred leading in het maken van prachtige televisiecommercials. Het bureau, dat van oudsher een diepgewortelde passie heeft voor tv-reclame, vaak rondom personalities zoals het Jumbo gezin, is ook bezig met een transformatie. Zij gaan ons vertellen hoe je als bureau van succesvolle tv-commercials naar impactvolle online campagnes kan groeien, zonder je DNA te verliezen.

Tijdens de sessie bij Alfred ontdekken we hoe jij als talent rekening kan houden met deze ontwikkelingen. Hoe speel je in op de toekomst, hoe zorg je ervoor dat je de nieuwste informatie tot je beschikking hebt en hoe blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Aan de hand van prijswinnende campagnes gaan we tijdens deze sessie praktische tips en handvatten verzamelen om als talent ook mee te bewegen in de hedendaagse ontwikkelingen.

Op donderdag 23 november opent Alfred de deuren van hun prachtige kantoor aan de Schinkel. Om 18:30 staan de warme pizza’s en het koude bier klaar, dus wees op tijd. Het event gaat van start om 19:00, tevens de tijd dat de deuren sluiten.

Mocht je net naast het net vissen, meld je dan aan voor de wachtlijst. Heb je een plek bemachtigd en kun je toch niet komen? Meld je dan bijtijds (24 uur van tevoren) af, dan kunnen we iemand anders blij maken. Doe je dit niet, dan moeten we je de volgende keer helaas teleurstellen, we hebben ontzettend veel animo en last minute afzeggen zonder gegronde reden is geen optie.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Alfred

76F Generaal Vetterstraat

1059 BW Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen