Rethink ERP: De webinar-editie

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Herteken wat mogelijk is voor je bedrijf!

Jij weet perfect welke lijnen je moet uittekenen om je business te boosten maar kennis, technologie en budget lijken je te belemmeren in wat mogelijk is.

Ontdek tijdens het webinar 'Rethink ERP' het baanbrekende Microsoft Dynamics 365: intelligente cloud apps die de mogelijkheden van ERP, CRM en business software bundelen.

Leer van 3 Belgische cases hoe jij met Dynamics 365 ook je bedrijf kan hertekenen om succesvoller en efficiënter te zijn.

Cases

D-Drinks

Digitaal platform voor jong en dynamisch bedrijf

D-Drinks is exclusief importeur van een breed assortiment natuurlijke dranken en gezonde snacks. Dit jonge bedrijf met Europese ambities zocht een vooruitstrevend digitaal platform om al haar bedrijfsprocessen te ondersteunen. De keuze werd Dynamics 365 / NAV + DrinkMaster.

FloorHouse

Hoe selecteerde deze groeiende KMO ERP-software?

In zes jaar opende deze vloerenketen vijf toonzalen, en zette ze zichzelf stevig op de kaart. En daarbij blijft het niet, ook de webshop draait op volle toeren. FloorHouse biedt 2500 vloeren van 20 topmerken die u met advies zelf plaatst of laat plaatsen. We gaan dieper in op hun selectie-criteria en hoe ze hun medewerkers engageerden tijdens de implementatie.

Berma-Decor

PIM en e-commerce integreren met Dynamics 365 & NAV

Berma-Decor is groothandel van meubelbeslag, keukenaccessoires en bouwbeslag. Het bedrijf ging op zoek naar een nieuw ERP-pakket dat kon uitgebreid worden met een sterke PIM-oplossing (product information management) én een geïntegreerde webshop.

Oplossingen

Demo: Dynamics NAV / 365 for financials

Laat je KMO groeien door je mensen één intelligent systeem te geven dat financieel beheer, verkoop, service, productie en al je bedrijfsprocessen gemakkelijker maakt.

Demo: Power BI

Ga van data naar inzicht in enkele minuten. Data uit je ERP of uit andere bronnen gecombineerd in één view.

Sana Commerce

Er is één systeem dat centraal moet staan bij e-commerce: uw ERP. Sana Commerce helpt bedrijven digitaliseren. Hoe? Door de shortcut naar e-commerce te bieden die ook integreert met PIM.

Datum en tijd

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen