Roadshow passief huis Tersoal en Sneekweek

Roadshow passief huis Tersoal en Sneekweek

Venster Acties en details

Verkoop beëindigd

Datum en tijd

Locatie

Tersoal

n.n.b.

9014 CC Tersoal

Netherlands

Kaart bekijken

Roadshow passief huis Tersoal en Sneekweek

Over dit evenement

Ledenbijeenkomst - Op 8 augustus 2022 brengen we een bezoek aan de passief woning met kantoor van DNA-lid Harmen Bouwstra, in Tersoal vlakbij het Sneekermeer. Aansluitend bezoeken we de Sneekweek.

Een huis van de toekomst met uitzicht op de 19e eeuw

In Tersoal in de Gemeente Súdwest Fryslân bouwde Harmen (HBO bouw & energie) in eigen beheer een passief woning met kantoor. De woning met kantoor staat volgens de welstandsnota op een historische locatie en de gevels mochten niet in hout. Van welstand Hûs & Hiem moest de woning in metselwerk en dakpannen.

Je krijgt te zien hoe dit is opgelost en dat een historische locatie geen beperking is voor het bouwen van een passief woning. Daarnaast presenteert Harmen de monitoring in relatie tot de energiebalansberekening naar de laagste Total Cost of Ownership.

Grootste zeilevenement in Europa

Aansluitend gaan we naar de Sneekweek, het grootste zeilevenement in Europa. We gaan met een comfortabele boot het water op en bezoeken het Starteiland waar alle activiteiten plaatsvinden. De wedstrijden zijn van dichtbij te volgen en voorzien van deskundig commentaar.

De dag is geheel verzorgd, je hoeft geen broodtrommeltje mee te nemen!

Max. 30 personen kunnen deelnemen. Meld je daarom snel aan als je interesse hebt. Je partner is ook welkom!

Merk je dat je niet meer kunt aanmelden? Dan kun je aanklikken dat je op de wachtlijst wilt. Volg verder de instructies van Eventbrite.

Informatie over de locatie en exacte begin- en eindtijden krijg je per mail toegestuurd.

Delen met vrienden