Gratis

Rondleiding tentoonstelling Canon Zilveren Camera

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Museum Hilversum

Kerkbrink 6

1211 BX Hilversum

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Museum Hilversum heeft de primeur voor het tonen van de winnende series en foto’s van Nederlandse bodem; ontroerende en indrukwekkendefoto’s van groot- en klein wereldnieuws.

Het jaar 2017 kende veel heftige gebeurtenissen die we terugzien in de winnende beelden van de wedstrijd: de jonge voetballer Abdelhak Nouri die tijdens een wedstrijd ineenzakt door een hartstilstand, de vermissing van Anne Faber tijdens een fietstocht en de impact van de orkaan Irma op de Bovenwindse Eilanden. Bijna 200 foto’s tonen de kracht van de Nederlandse nieuwsfotografie en fotojournalistiek. De winnaar is Chris Keulen met de bijzondere en intieme serie Kwetsbare Liefde, over een man die thuis in Limburg zorgt voor zijn al aren dementerende vrouw. De jury eert daarmee de toewijding van de fotograaf bij het maken van dit verhaal en de fotografische kwaliteit ervan op zowel beeldniveau als bij de samenstelling van de serie.

Ontdek deze spraakmakende tentoonstelling en de verhalen achter de foto's. Deze rondleiding word je aan aangeboden door de ondernemers van de HavenVaart en Museum Hilversum.

Iedere bezoeker krijgt een poster van een winnende foto mee naar huis.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Museum Hilversum

Kerkbrink 6

1211 BX Hilversum

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen