Verkoop beëindigd

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

CIC Rotterdam

Stationsplein 45

3013 AK Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

De Rotterdammerton is de Rotterdamse variant van de Hackaton. Geen 24 uur lange sessie, want wie heeft daar nou tijd voor. Nee, met de Rotterdammerton zetten wij in twee uur Rotterdam en zijn Rotterdammerts op de kaart. En dat allemaal live op camera.

De Rotterdammerton is een samenkomen van Rotterdammers met een hart voor de stad. Onder het genot van een hapje en een drankje is dit de plek om te netwerken en jouw zichtbaarheid op (social) media te vergroten. Uiteraard zijn van Rotterdamse Jongensdromen de Rotterdammerts die op camera staan aanwezig, maar ook het team erachter is van de partij. We fucked up so far. Daarom werken wij hard aan een nieuwe aanpak op social media en komt Maarten van Virtual Adventures ons een training geven op het gebied van social media. Doe je ook mee? Middels deze korte training geef je jezelf (of je bedrijf) weer een boost voor die extra volgers.

Aanbieders van jongensdromen zijn van harte uitgenodigd om langs te komen en opname afspraken te maken met het team. Ook is er ruimte voor zendtijd in de live uitzending en dus kan je direct aan je zichtbaarheid werken. Of ben jij een Rotterdammert en wil je ook weleens voor die camera staan? Dan is dit je moment om te laten zien hoe geschikt je bent ;) Gewoon een fan van Rotterdam en wil je helpen met de groei van Rotterdamse Jongensdromen? Dan ben je ook meer dan welkom!

Datum en tijd

Locatie

CIC Rotterdam

Stationsplein 45

3013 AK Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen