Verkoop beëindigd

's-Zomers Spring Spektakel

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Tussen 14 en 28 juli wordt het evenemententerrein op de van der hagenstraat te Zoetermeer omgetoverd tot een groot outdoor speelparadijs. Alle kids tot en met 12 jaar kunnen zich helemaal uitleven op allerlei verschillende springkussens en spellen.

Rennen, springen, klimmen en klauteren, alles kan! Een dag om nooit te vergeten voor de kleintjes. Het paradijs zal bestaan uit 11.000m2 en maar liefst meer dan 40 springkussens. Uiteraard kan je naast het springen ook heel veel leuke andere dingen doen!

Tijdens het Spring Spektakel is er meer dan genoeg eten en drinken verkrijgbaar. Voor de ouders en/of begeleiders hebben we een meerdere leuke zithoeken met uitzicht op de spellen. Hier kan je onder andere terecht voor een kopje koffie, ranja voor de kinderen, gezonde bites, lekkere lunch en snacks. We zorgen dat er ook voldoende overkappingen zijn om te schuilen tegen de zon en/of een kleine regenbui. We zorgen uiteraard ook voor waterspellen zodat de kinderen ook voldoende afkoeling kunnen genieten. Het is niet toegestaan om eigen eten en/of drinken mee te nemen.

Datum en tijd

Locatie

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen