€ 14,52

Venster Acties en details

€ 14,52

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

't Wubbenhof

49 Oldenzaalsestraat

7591 GL Denekamp

Netherlands

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Restitutiebeleid

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
Salsa Kerst Gala Dinkelland, 'n groot Salsa Feest in Denekamp 't Wubbenhof Zalencentrum. Salsafanaten, gevorderden, beginners/kijkers welkom

Over dit evenement

sponsort by Martijn Seminar en Martijn Eco Travel

Salsa Kerst Gala Dinkelland is een groot Salsa Feest in Denekamp het Wubbenhof Zalencentrum, Oldenzaalsestraat 49. Salsafanaten, gevorderden, beginners en kijkers komen hier om te dansen, genieten en te eten om de gezellige kerstperiode in te luiden.

Er is voor het eerst een dansbattle op het hele uur voor gevorderden uit het hele land. 10 Koppels kunnen zich aanmelden en het publiek kiest de winnaar/res of koppel.

Wat kun je winnen?

Een weekend verblijf in een Bed and Breakfast in Dinkelland

Een nachtverblijf in een hotel in Dinkelland

Een dinner voor 2 personen in Dinkelland

Een eco hike of wandel tour naar Cristoffelberg op Curacao, wanneer je jouw reis naar Curacao boekt op Martijn Eco Travel. Com.

Dress to impress en verdien een mooie attentie , het is een gala dans feest, spijkerbroeken en gympen mogen thuis een keertje uitrusten. :-)) :-))

Aanvangst tijd feest is om 18.30 en eindtijd is 23.30. Je kunt bij de bar in Wubbenhof een warm hapje eten. Grote happen zijn niet verstandig met salsa dansen. Aanmelden voor de danscompetitie hoeft niet van te voren, het gaat om de ongedwongenheid. Voel jij je op dat moment goed in je vel, ga naar het middelpunt en breng je show. Kaarten moeten vooraf worden gekocht. Als het feest vanuit onze kant niet doorgaat vanwege strengere coronamaatregelen, krijgt iedereen zijn geld terug.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

't Wubbenhof

49 Oldenzaalsestraat

7591 GL Denekamp

Netherlands

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

{ _('Organizer Image')}

Organisator Martijn Seminar en Martijn Eco Travel

Organisator van Salsa KerstGala Dinkelland

Martijn Seminar is een toonaangevend bedrijf dat zich sinds 2009 eerst vanuit Blaricum richtte op het professioneel verzorgen van hoogwaardige: *Seminars*Workshops, *Arbeidsmarktgrelateerde trainingen en *Events. Op locatie Amsterdam organiseerden wij netwerkmomenten en trainingen gericht op de arbeidsmarkt. Sinds april 2021 zitten wij in Twente. Ons kantoor is in Enschede gevestigd en onze thuis basis in Denekamp. Onze netwerkmomenten dragen bij aan grotere participatie van werkend en niet werkend Nederland. Onze netwerkmomenten dragen bij aan kennisoverdracht, deskundigheidsbevordering en uiteraard genoeg ontspanning binnen het MBK en daarbuiten.

**************************************

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen