€ 35 – € 65

Meerdere data

Saskia Nefkens Gesprekken met het Universum - On Tour

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Frankenstraat 122, 6224 GS Maastricht

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Saskia Nefkens Gesprekken met het Universum - On Tour

We gaan on tour door Nederland! Je ziel wil gehoord en dus gaan we het land door. De zalen werden te klein en het publiek te groot(s). Onze ziel wil het podium. So let’s get this show on the road!

Spiritualiteit wordt common sense in 2020, wist je dat al? Straks heeft iedereen het gewoon over ‘je ziel’ horen en volgen. Logisch want daar zit me toch een wijsheid, liefde, verbinding en nog veel meer. En jij gaat daar nu al voor, hoe slim!

Decennia lang, of eigenlijk al eeuwenlang, zijn wij vergeten wie we in de kern zijn. We focussen op een ieniemienie stukje van wat we zijn; het mens. Daar mag verandering in komen. Als je niet meer buiten beschouwing laat dat je diep van binnen een energie (= ziel = universum) bent, dan vind je je hoogste potentieel. Daar word je pas echt gelukkig van. En daar zijn we toch eigenlijk allemaal naar op zoek?

Want kijk eens naar hoeveel mensen niet gelukkig zijn. De cijfers van psychische klachten of burn-outs; ze rijzen de pan uit de laatste jaren. Ook steeds meer kinderen hebben het zwaar: ze krijgen diagnoses of komen niet goed mee op school. Nee, niet om naar van te worden, het is er juist als signaal dat het allemaal net even helemaal anders mag. Oude manieren van denken, werken, leven, het begint te knellen en dat komt omdat het tijd is voor nieuw. Het is alleen belangrijk dat we gaan voelen hoe we komen bij dat nieuwe mens-zijn. Jij ziet nu vast een aliën voor je; zoiets ja, alleen iets knapper ;-).

Saskia Nefkens is #notyouraveragepsychic. Ze geeft de ondertitels vanuit liefde door haar gesprekken met het Universum. Concreet en zonder bullshit laat ze jou horen wat je diepste talenten zijn en wat je levensmissie is. En met een goede dosis humor. Saskia werkt als een katalysator voor het connecten met je ziel. Ze is niet vies van magie. In haar bijzijn ga je dat vanzelf voelen. Elke show is uniek en laat jou dichter komen bij je wie je diep van binnen bent. Het brengt zoveel in beweging. Daar wordt niet alleen jij blij van, de rest van de wereld ook en daar is het allemaal om te doen.

Bereid je voor op een sessie vol energie. Jij komt voor jezelf. Jij mag aan het werk met alles wat je ziel en het universum tegen je zegt. Dat ga je ook concreet maken. Het heeft de hoogste prioriteit. Alleen jij bent degene die dat kan waarborgen. Kom alleen als je 100% wilt luisteren en bereid bent om stappen te gaan zetten.

Ben klaar om met je billen bloot te gaan (no worries, niet fysiek, tenminste met Universum weet je het nooit…), door diepe emoties heen te gaan en uit je comfort zone te bewegen. Oeh dat klinkt als heavy shit, maar het is gewoon holy shit!

Ook zo mooi van deze groepsreading: persoonlijke vragen van anderen gaan jou antwoorden geven. Huh? Ja joh, het zit allemaal zo ingenieus in elkaar. ‘We are all one’ blijft niet bij een oneliner in deze sessie. Je gaat voelen dat je het niet alleen doet. De groep gaat een groot supportsysteem zijn. En, heel belangrijk: we gaan elkaar optillen. Zonder kleffe bedoeling, wel met hier en daar een groepshug (dat gebeurt vanzelf, let maar op, zelfs als je nu denkt ‘eh niks voor mij’, ik zei het toch; het wordt allemaal anders). Verbinding zoals het bedoeld is dus. We gaan voelen dat we allemaal onderdeel zijn van een groter geheel en dat, hoe meer jij jezelf laat zijn en gaat shinen, hoe meer de ander in zijn of haar kracht komt te staan. Wow, we do magic!

Dit wordt zo onwijs mooi!!!

Bestel je ticket hier!

Aimée Coenen is de host van de show. Zij weet als geen ander het ijs te breken, jou te enthousiasmeren en je bewust te maken van wat de sessie precies met je gaat doen. Zij legt dé verbinding en haar meditatie vooraf wil je gewoon niet missen! Daarnaast kun jij na de sessie bij haar terecht voor meer informatie (we gaan namelijk ook richting bedrijven/ondernemingen!). En ze is er zodat Saskia zich rustig terug kan trekken, zodat jij volledig met jezelf aan de slag kunt.

Wanneer?

29 november 2019

Van 19u tot 21.30u (inloop vanaf 18.50u)

Waar?
Frankenstraat 122, Maastricht

Host?
Aimée Coenen -http://www.aimeecoenen.nu/
Tel nummer: 0655383130

Praktisch:

Neem een notebook mee of iets om in te schrijven.

Schoenen uit policy in deze zaal! Lekkere sokken mee dus :-)

Prijs?
Tickets, per event: €35 (speciale prijs nog voor Maastricht :-) )

Duo-ticket (bring your friend!): €65

Delen met vrienden

Locatie

Frankenstraat 122, 6224 GS Maastricht

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen