Sassenheim City Swim 2019 - 3.000 meter

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Sassenheim

Voorhavenkwartier

2171 Sassenheim

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Open Water zwemtocht over een afstand van 3.000 meter in de sloten en vaarten van Sassenheim.

Over dit evenement

Voor de 4de keer organiseren we de Sassenheim City Swim.

Schrijf je hier in voor de 3.000 meter. Inschrijven kan van 12 tot 88 jaar. De inschrijving is geopend tot en met 21 augustus en kost €5,50 per persoon. Let op, vol=vol. Na betaling is je inschrijving definitief.

Parcours

De gezellige zwemtocht start in het centrum van Sassenheim. Je zwemt via de Sassenheimer Vaart, de Hellegatspolder en het oude zwembad terug naar het centrum waar je feestelijk onthaald wordt door familie, vrienden en de bewoners van Sassenheim. Als je al een keer eerder mee hebt gezwommen weet je hoe gezellig het is! Aan de finish wacht een warme beker bouillon en is er omkleedgelegenheid.

Verzameltijd 11.30 uur

We verzamelen om 11:30 uur op het Voorhavenkwartier in Sassenheim. Daar krijg je een genummerde zwemcap uitgereikt en om 12:00 uur start de tocht.

Veiligheid

Je zwemt onder begeleiding van de organisatie van en naar het centrum van Sassenheim. Hoogheemraadschap Rijnland heeft dan al diverse malen het zwemwater bemonsterd en ook de waterpolitie houdt een oogje in het zeil. Zo zie je, veiligheid voorop.

Begeleid jij een kind op de 700 meter?

Ben jij ook begeleider van een kind op de 700 meter en zwem jij dus beide afstanden? Jij hoeft voor jezelf maar 1 ticket te betalen. Koop alleen een ticket voor de 700 meter en stuur een e-mail naar sassenheimcityswim@gmail.com dat je ook de 3.000 wilt zwemmen. Wij zorgen dat je ook op die lijst komt.

Voor de inschrijving van de 700 meter tocht hebben we een apart event aangemaakt.

Meer informatie

Meer informatie en foto's van de voorgaande edities vind je op de facebookpagina @SassenheimCitySwim. Heb je een specifieke vraag, neem dan contact op via sassenheimcityswim@gmail.com.

Deelname geschiedt op eigen risico en de organisatie vrijwaart zich van iedere aansprakelijkheid.

Foto’s

Het is mogelijk dat er gedurende het evenement foto’s of video’s gemaakt worden van jou of jouw kind. Deze kunnen worden gebruikt voor publicitaire doeleinden. Wij gaan er van uit dat je akkoord gaat met publicatie, tenzij je voorafgaand aan het evenement schriftelijk bezwaar aangetekend hebt, onder vermelding van je naam en zwemafstand.

Datum en tijd

Locatie

Sassenheim

Voorhavenkwartier

2171 Sassenheim

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen