Gratis

Scaling Agile Inspirational

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Online evenement

Beschrijving van het evenement
Vergroot je eigen Adaptiviteit Quotiënt (AQ), ontwikkel naar Being Agile en pas het Agile gedachtegoed toe voor een gehele organisatie.

Over dit evenement

Scaling Agile – Being Agile

Vergroot je eigen Adaptiviteit Quotiënt (AQ), ontwikkel naar Being Agile en pas het Agile gedachtegoed toe voor een gehele organisatie.

Tijdens deze inspirational inspireren we je om zelf stappen te maken in het vergroten van je Adaptiviteit Quotiënt (AQ) en helpen we je om je eigen PLAYzone te verkennen. De AQ staat in de kern van onze integrale aanpak en is één van de Human Being Vision Quotiënten (Q’s) die juist in deze tijd erg belangrijk is om te ontwikkeling.

In deze sessie focussen we ons op de Being Agile kant van Agile. Being Agile is het traject dat zich richt op de menselijke kant van de transformatie naar Scaling Agile (het agile gedachtegoed voor de gehele organisatie). Het is bedoeld om je eigen Begeleidings-, Beïnvloedings- & Coachingsvaardigheden verder te ontwikkelen en je impact te vergroten.

Het levert toegevoegde waarde aan je eigen Continuous Personal Empowerment en Mindset om individuen, teams en de organisatie mee te nemen en te (bege)leiden in de transformatie. Het draagt bij om de persoonlijke Transformatie te maken van Doing Agile naar Being Agile, om vervolgens anderen ook mee te nemen door deze transformatie.

Korte toelichting op de Adaptiviteit Quotiënt – AQ

De mate waarin individuen, teams en organisaties zich kunnen aanpassen bij veranderingen of situaties die een groei mindset vereisen. Particulieren, teams en organisaties met een hoge mate van aanpassingsvermogen kunnen uit hun comfort stappen zone, om te veranderen, te leren en open te staan voor nieuwe ideeën / benaderingen om zich aan te passen aan nieuwe situatie.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Online evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen