Gratis

Scholing Pensioenambassadeur ABP 8+29 mei, Amsterdam

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

ABP

Basisweg 10

1043 AP Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving


SCHOLING PENSIOENAMBASSADEUR

Je hebt aangegeven dat je Pensioenambassadeur wilt worden. Fijn dat je zo gaat helpen om het onderwerp pensioen, dat vaak onbekend is, meer onder de aandacht te brengen.Ook veel CNV-leden hebben weinig inzicht in hun eigen pensioensituatie. Als Pensioenambassadeur help je het pensioenbewustzijn en de zelfredzaamheid van collega's die pensioen opbouwen bij ABP te vergroten.

ABP leidt je in 2 dagen op tot Pensioenambassadeur. Een Pensioenambassadeur neemt zijn of haar collega’s in een persoonlijk gesprek mee in MijnABP. Je helpt bij het gebruik van MijnABP en biedt mensen inzicht in de verschillende onderdelen van MijnABP.Je legt aan de hand van dit persoonlijke dossier uit welke keuzemogelijkheden er zijn en geeft antwoord op praktische vragen. De collega wordt zich zo bewust van zijn of haar pensioensituatie. Je geeft geen advies; voor inhoudelijke vragen verwijs je naar pensioenspecialisten van de vakbond of naar ABP.

Tijdens de opleiding leer je de hoofdlijnen van de pensioenregeling en hoe je “MijnABP” kunt gebruiken om een succesvol pensioengesprek te voeren. Je krijgt een uitgebreide handout, die tevens als naslagwerk kan dienen.Gedurende de opleiding maak je opdrachten en oefen je ook het maken van pensioenplannen aan de hand van je eigen “MijnABP”. Neem dus in ieder geval je DigiD code mee naar de opleiding, zodat je kunt inloggen op je eigen MijnABP.

Je kunt kiezen uit 3 momenten om de 2-daagse training te volgen (alle in Amsterdam). Per keer kunnen er 10 mensen meedoen, wacht dus niet te lang met het kiezen van je voorkeursdata, want vol is vol. Dit is ivm het aantal beschikbare computers op de locatie.


Beschikbare scholingen:


Groep 1 – Fred Lardinois https://pens-amb-3en17apr.eventbrite.nl

Dinsdag 3 april

Dinsdag 17 april

Groep 2 – Fred Lardinois https://pens-amb-5en19apr.eventbrite.nl

Donderdag 5 april

Donderdag 19 april

Groep 3 – Claudia Herbeck

Dinsdag 8 mei

Dinsdag 29 mei


Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

ABP

Basisweg 10

1043 AP Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen