€ 5 – € 30

SDG Action Days 2021

Venster Acties en details

€ 5 – € 30

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Restitutiebeleid

Restitutiebeleid

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
SDG Action Days vinden plaats op 24 en 25 september. Registreer nu tickets voor de online workshops op vrijdag 24 september.

Over dit evenement

De SDG Action Days vinden dit jaar voor het eerst plaats op 2 dagen, met op 24 september de traditionele Action Day en op 25 september een lokaal programma. Het doel van deze editie is om lokale acties die bijdragen aan een meer duurzame en inclusieve samenleving in het land te versterken, te verbinden, op te schalen en zichtbaar te maken.

Vrijdag 24 september

Op vrijdag wordt een plenaire livestream uitgezonden vanuit het KIT SDG House in Amsterdam, gevolgd door een online workshop programma. Op deze pagina registreer je tickets voor het workshop programma. De livestream zal gratis en openbaar beschikbaar zijn.

Fysiek aanwezig bij plenair

Afhankelijk van de geldende coronamaatregelen zal er een beperkte mogelijkheid zijn om fysiek deel te nemen aan het plenaire ochtendprogramma in het KIT SDG House in Amsterdam. Daarover zal tzt gecommuniceerd worden. Voor een fysiek bezoek zullen aparte tickets verkocht worden.

Zaterdag 25 september

Op zaterdag vinden er door het hele land lokale activiteiten plaats. Veel van de lokale activiteiten zijn gratis toegangkelijk. Eventuele tickets registreer je niet via eventbrite maar bij de lokale organisator. De details vind je op de SDG Action Days website.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Restitutiebeleid

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

{ _('Organizer Image')}

Organisator SDG Nederland

Organisator van SDG Action Days 2021

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen