Verkoop beëindigd

Semco Style Introductie Programma (Nederlandstalig)

Ticketverkoop is gesloten

Ticketverkoop is gesloten
De verkoop van tickets voor dit evenement is helaas gesloten.

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

HNK Amsterdam Arena

Burgemeester Stramanweg 102-108

1101 AA Amsterdam Z-O

Netherlands

Kaart bekijken

Ticketverkoop is gesloten

Ticketverkoop is gesloten
De verkoop van tickets voor dit evenement is helaas gesloten.
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Vraag jij je ook wel eens af of jouw markt overgenomen kan worden door een nieuwe Uber, Netflix of Coolblue? De ontwikkelingen in de verschillende markten lijken elkaar steeds sneller op te volgen. De vraag is: is jouw bedrijf en/of afdeling wel uitgerust om met de snelheid van deze veranderingen om te gaan? Hoe ga je daarbij om met onderwerpen als duurzaamheid en gezondheid van jouzelf en je collega’s? Wordt het niet eens tijd om op een andere manier naar werk en prestaties te kijken? In het Semco Style Introductie programma vinden we antwoorden op al deze vragen.

Inhoud van het Programma

In het Semco Style Introductie Programma komen de volgende onderwerpen aan de orde:

Welk antwoord is er nodig voor de ontwikkeling van jouw markt? Diverse bedrijven en sectoren worden tot snelle veranderingen gedwongen door disruptieve, exponentiële ontwikkelingen, die meestal worden aangejaagd door razendsnel groeiende startups. Meestal ligt hier een technologische verandering aan ten grondslag. Wie beter kijkt ziet dat deze disruptieve nieuwkomers een heel eigen, inspirerende, mensgerichte cultuur hebben waardoor ze sneller kunnen innoveren. Goede (financiële) prestaties en gelukkige werknemers gaan hand in hand in plaats van dat ze elkaar uitsluiten.

De toekomst van werk: De toekomst van onze werkomgeving verandert, maar passen onze organisaties en leiderschapsstijl nog wel bij een transparante, exponentiële omgeving waar disruptieve ontwikkelingen hand in hand gaan met duurzaamheid?

Mythes rondom zelfsturende teams ontrafeld: ben je ook bang dat zelfsturende teams voor chaos zorgen? Of dat mensen die hun eigen salaris bepalen het bedrijf plunderen? Niets is minder waar: een goed ingerichte organisatie waar zelfmanagement centraal staat, kent een betere performance, met meer tevreden klanten, hogere medewerkersbetrokkenheid, lager ziekteverzuim en betere resultaten.

De 5 principes van Semco Style: Wat betekent de invoer van de 5 principes van de Semco Style voor jou en jouw organisatie en/of afdeling? Waar moet je rekening mee houden? Wat zijn de do’s en dont’s. Het doel blijft dat jou en jouw eigen style ontwikkelt, de principes helpen jou, zodat je tijdens jouw reis niet verdwaalt.

Semco en andere “Teal” stromingen: Hoe verhoudt de SemcoStyle zich tot andere leidende mensgerichte organisatie stijlen, zoals lean, scrum, agile en holacracy?

Een eigen stijl creëren: In de workshop ga je hands-on aan de slag met eigen vragen en leerpunten, middels werkvormen als zelfsturing en open space. De vijf principes staan centraal, terwijl je ook zelf ervaring opdoet met het zelfsturend vormgeven van deze middag.

Programma data en taal

Het Semco Style Introductieprogramma is meerdere keren per jaar te volgen. Soms wordt de cursus in het Engels gegeven, soms in het Nederlands. Heb je interesse in een Engelstalige versie van het programma, bekijk dan hier de beschikbare data.

Datum en tijd

Locatie

HNK Amsterdam Arena

Burgemeester Stramanweg 102-108

1101 AA Amsterdam Z-O

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen