Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

VRIJ in Culemborg

17 Beusichemsedijk

4101 NV Culemborg

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Hoe je het beste uit jezelf haalt!

Over dit evenement

Hoe je het beste uit jezelf haalt

Ben jij ervan overtuigd dat er meer mogelijk is voor jou? Dat je meer uit jezelf kunt halen? Maar word je voor je gevoel toch vaak door wat dan ook tegengehouden? Door je omgeving of door wat er gebeurt.

Stel je iets belangrijks soms onnodig lang uit en wacht je tot het perfect is voordat je begint? Of ben je snel afgeleid en kost het dan weer veel moeite om de draad op te pakken?

Twijfel je regelmatig of je wel het juiste doet? En val je dan terug in oude patronen? Gedemotiveerd omdat resultaten te lang uitblijven? Dat is logisch, maar niet noodzakelijk. Er is een andere manier. En die begint gelukkig bij jezelf.

Wees nieuwsgierig. Er schuilt veel meer in je dan je durft te denken. Ontdek hoe je het beste uit jezelf haalt. Ga mee van goed naar geweldig.

Kom naar het... Seminar Persoonlijk Leiderschap!

Tijd voor persoonlijke groei!

Er is waarschijnlijk niets wat je leven en je carrière meer beïnvloed dan jouw eigen besluit en vastberadenheid om persoonlijk te groeien en beter te worden in wat voor jou het allerbelangrijkste is. Zowel op het gebied van geluk als op het gebied van succes. Maak de keuze voor je eigen ontwikkeling. Je bent nooit te oud om te leren. En er is geen goede reden om uit te stellen, want...

-> dat wij mensen kunnen groeien, dat is zeker en wetenschappelijk bewezen.

-> dat de aanpak die je kiest bepaalt waar je uitkomt, staat ook vast.

-> dat het waanzinnig veel voldoening geeft, zal later blijken. En dan vraag je jezelf alleen maar af waarom je deze richting en aanpak niet eerder hebt gekozen.

Wat kun je leren? Hoe kun je het beste uit jezelf halen?

We kunnen veel leren van mensen die in hun leven en in hun carrière diepe dalen hebben gekend en deze hebben overwonnen. Mensen die altijd in de schaduw hebben gestaan en op een gegeven moment een nieuwe keuze hebben gemaakt. Een keuze die de richting van hun verdere leven heeft bepaald. Mensen die daarna in een stroomversnelling van persoonlijke ontwikkeling, geluk en zakelijk succes zijn gekomen.

We kunnen ook enorm veel leren van de nieuwe wetenschappelijke stroming in de psychologie:

de positieve psychologie. Afgelopen jaren is er waanzinnig veel belangrijk wetenschappelijk onderzoek gedaan naar het welzijn, het geluk van mensen. De allerbeste experts van deze wereld, de top-wetenschappers bieden inzicht in wat voorafgaat aan geluk…!

'Door zelf de geheimen van een goed leven en de kennis van de positieve psychologie in mijn eigen leven toe te passen is mijn leven fantastisch verbeterd.'

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

VRIJ in Culemborg

17 Beusichemsedijk

4101 NV Culemborg

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen