€ 10,49

Seminar: Wat de meeste mensen niet weten over geld en wat je wel zou moeten...

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Excitement Events

De Ketting 10 A

5261LJ Vught

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

OPENBAAR SEMINAR. IEDEREEN IS WELKOM

Er wordt tijdens deze training alleen gesproken over het belang van een goed geldmanagementsysteem en een passief inkomen. Neem gerust mensen mee die je bewuster wil maken van geldmanagement.


Wat weten we eigenlijk over geld?

Op school leren we eigenlijk niks over geld. Maar als we van school komen en gaan werken krijgen we wel de rest van ons leven er dagelijks mee te maken. Wat is geld eigenlijk? En hoe kunnen we het beste met geld omgaan? En wat is slim geldmanagement? Wil je full time blijven werken tot je pensioen gerechtigde leeftijd? Of zou je later toch liever een dagje minder willen werken of zelfs vervroegd met pensioen gaan?

In dit seminar wordt de andere kant van geld belicht. We laten met treffende voorbeelden zien hoe ons gevoel over geld verschilt met de harde cijfers. En dat kan wel eens consequenties hebben op de eindbalans. Dat onbewuste gedrag zou kunnen betekenen dat je langer moet blijven werken in plaats van korter. En je bent je er nu niet eens bewust van!

Natuurlijk zullen we ook laten we ook de andere kant zien: wat kan een kleine investering per maand betekenen op de lange termijn? Je zult schrikken van het resultaat. Dit tijdperk leent zich namelijk uitstekend voor nieuwe mogelijkheden voor het opbouwen van een passief inkomen.

Kortom: Een avond waar er vooral nieuwe mogelijkheden worden gepresenteerd en er wordt afgerekend met gewoonten die je financiele groei in de weg staan.

Dit zou wel eens het begin kunnen zijn van een totaal ander leven.


Wat mee te nemen naar de training:
- Pen en papier
- Iedereen die je bewust wil maken van geldmanagement

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Excitement Events

De Ketting 10 A

5261LJ Vught

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen