Gratis

Senioren ledenbijeenkomst van de interlokale Groep Senioren, afdeling 's He...

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Jeu de boules club ’t Dupke

Zegenwerp 1C

5271 NC Sint-Michielsgestel

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Senioren ledenbijeenkomst van de interlokale Groep Senioren, afdeling 's Hertogenbosch

Voor wie is deze bijeenkomst:

Het bestuur nodigt u graag weer uit voor de ledenvergadering van de interlokale Groep Senioren, afdeling 's-Hertogenbosch. Alweer een CNV-ledenbijeenkomst die u zeker niet mag overslaan.
U en uw partner zijn van harte welkom.

Programma:

10.00-10.30: Aankomst met koffie of thee. U kunt zich bij aankomst al direct inschrijven voor deelname aan het spel. Niet actief meedoen? Geen probleem. In de ‘kantine’ en bij mooi weer buiten op het terras, kunt u onder het genot van een drankje de spelers en hun prestaties volgen.

10.30-11.00 : Welkomstwoord en ledenvergadering

11.00 uur : Aanvang jeu de boules wedstrijden.

12.30 uur : Genieten van een uitgebreide lunch

13.30 uur : Vervolg jeu de boules wedstrijden

13.30 uur : Liefhebbers kunnen een korte wandeling maken door het naastgelegen natuurgebied Zegenwerp (duur ongeveer 30 minuten)

15.00 uur : Sluiting van de jeu de boules wedstrijden

15.30 uur : Slotwoord van de voorzitter en uitreiking van de prijs aan de winnaar of winnares. Nog even nagenietend van deze middag nemen we afscheid.

Kosten: Aan de organisatie van deze uitgebreide ledenvergadering zijn hoge kosten verbonden. Wij moeten u daarom verzoeken, wanneer u deelneemt (ook wanneer u niet meedoet aan het jeu de boules of de wandeling) een bedrag van € 8,00 per persoon over te maken op ING rekening NL75INGB0002438123 t.n.v. C van Esch.

Routebeschrijving:
Vanuit Den Bosch via de A2: afslag Sint-Michielsgestel – inrit direct rechts vóór de brug over de Dommel richting Zegenwerp
Vanuit Den Bosch of Schijndel via de N617: afslag Sint-Michielsgestel – richting centrum – bij marktplein richting Boxtel aanhouden – na de brug over de Dommel direct linksaf richting Zegenwerp
Bij het boules centrum kunt u gratis parkeren
In verband met de reservering van de accommodatie en lunch dient het verschuldigde bedrag uiterlijk 24 april 2018 te zijn overgemaakt.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Jeu de boules club ’t Dupke

Zegenwerp 1C

5271 NC Sint-Michielsgestel

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen