Serene

Venster Acties

Serene

Serene is een live experience op het snijvlak muziek en mindfulness. Door betoverende klanken word je meegenomen naar een innerlijke wereld.

Waar en wanneer

Datum en tijd

Locatie

Kanaal30 Kanaalweg 30 3526 KM Utrecht Netherlands

Kaart en routebeschrijving

Zo werkt het

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.
Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Over dit evenement

Serene is een project van Renee Verleg en Sil de Graaf. Het betreft een muzikale live experience op het snijvlak van muziek en meditatie. Serene creëert een wereld waarin je volledig tot jezelf mag komen. Een wereld waarin muziek je de ruimte geeft om jezelf kwetsbaar op te stellen. Laat je door de muziek meeslepen naar een innerlijke wereld en creëer ruimte voor je emoties en gedachten. Het is een ligconcert, voel je vrij om een dekentje en/of kussentje mee te nemen. Matjes zijn aanwezig op locatie, je kunt eventueel ook je eigen matje meenemen mocht je dit fijn vinden.

Voor wie is het minder geschikt?

In deze Journey of Serene sessie word je de eerste 20 minuten begeleidt met een ademwerk sessie door ademcoach Mischa Blaak (verpleegkundig specialist GGZ & psycholoog). Ademwerk kan krachtig werken, zowel fysiek als mentaal, en daarom gelden er een aantal contra-indicaties. Gelieve niet deel te nemen aan het ademwerk gedeelte wanneer u zich herkent in de volgende punten: epilepsie, glaucoom, netvliesloslating, hart- & vaatziekten, ernstige asthma (bij lichte asthma inhaler meenemen), bipolaire stoornis of psychotische stoornis, zwangerschap.