Service design masterclass april 2023

Venster Acties

Service design masterclass april 2023

In deze 2-daagse masterclass leer je hoe je de belangrijkste service design tools en technieken kunt toepassen in je dagelijkse praktijk.

Door Informaat

Waar en wanneer

Datum en tijd

do. 13 apr. 2023 09:00 - vr. 14 apr. 2023 17:00 CEST

Locatie

Informaat HQ Seinstraat 32 1223 DA Hilversum Netherlands

Beleid voor refunds

Restituties tot 30 dagen voor evenement
Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Over dit evenement

Learning by doing

De beste manier om te leren is door het zelf te doen. Per onderwerp ga je na een introductie van de theorie direct zelf aan de slag. De training heeft een zeer interactief karakter en je zult veel samenwerken in teamverband. Uiteraard is er voldoende tijd voor reflectie tussen de oefeningen door. 

Wat kun je dan? 

Na deze inspirerende masterclass kun je direct aan de slag met de service design technieken en ben je in staat om nóg betere diensten voor je doelgroep te ontwikkelen. Bovendien kun je je stakeholders overtuigen van deze manier van innoveren. 

Voor wie? 

De masterclass staat open voor iedereen die betrokken is bij het innoveren of verbeteren van de dienstverlening. Wij trainen veel product owners, customer journey experts, UX designers, business developers, marketeers, innovatie-, proces-, product-, programma-, portfolio- en IT managers en service designers. 

Programma

Dag 1

Je leert hoe je de klant en zijn context echt kan leren kennen. Je gaat zelf aan de slag met een aantal onderzoekstechnieken en je leert hoe je je collega's inzicht biedt in de wereld van de klant. Je past technieken toe zoals persona's en customer journey maps. Op basis hiervan definieer je een scherpe ontwerpuitdaging voor dag 2. 

Dag 2

Met een aantal snelle en interactieve ontwerptechnieken ontwikkel je een breed scale van concepten. Deze ga je ontwerpen, toetsen op organisatorische en technische impact en aan de groep (en een jury) pitchen. Hierbij gebruik je table top prototyping, value proposition canvas en service blueprints. 

Door wie? 

De masterclass wordt gegeven door service designers met meer dan 10 jaar projectervaring. 

Interesse? 

Schrijf je in via "Tickets".

Heb je nog vragen?

Over de organisator

Georganiseerd door
Informaat

Informaat is een ontwerp- en adviesbureau dat organisaties ondersteunt bij de ontwikkeling en implementatie van hun digitale strategie. We ontwerpen digitale diensten waar zowel mensen als organisaties beter van worden. Diensten, websites, applicaties, apps die echt van betekenis zijn in het leven of werk van mensen. En we helpen organisaties op weg om dat ook zelf te kunnen. De missie van Informaat is: het leven van mensen verrijken door de digitale diensten die ze gebruiken waardevol, authtentiek en geloofwaardig te maken. We noemen dat True experience design. Het is onze overtuiging dat de combinatie van een creatief ontwerp en een systematische aanpak leidt tot duurzame resultaten.

Verkoop beëindigd