Gratis

SLTN Inter Access presents "Backup from and to the Cloud"

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

SLTN Inter Access

Colosseum 9

1213 NN Hilversum

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Met de komst van Office365 en Onedrive migreerde Nederlandse organisaties massaal hun data naar de Cloud. En tegenwoordig zijn documenten vaak nog enkel in de Cloud opgeslagen. Altijd en overal toegang tot uw bedrijfsdata is de standaard geworden, en de cloud neemt alle zorgen voor uw organisatie uit handen. Of niet? Wie is er verantwoordelijk voor uw bedrijfsdata in de Microsoft Cloud? En hoe vaak maakt Microsoft een backup en hoe lang worden deze bewaard? Voldoet dit wel aan de eisen die u als organisatie stelt?

Daarnaast gebruiken steeds meer organisaties de Cloud om een backup van hun lokale bedrijfsdata naar toe op te slaan. Want de capaciteit is schaalbaar, geen investeringen vooraf en u hoeft alleen te betalen wat u daadwerkelijk gebruikt. De Cloud is daarmee een ideaal medium om uw bedrijfsdata in op te slaan!

Tijdens dit event zullen Microsoft specialisten precies aan u uitleggen welke verantwoordelijkheden Microsoft neemt, maar ook welke verantwoordelijkheden uw organisatie zelf moet nemen om uw waardevolle bedrijfsdata veilig te backuppen. En dat zijn vaak meer verantwoordelijkheden dan organisaties op dit moment nemen!

Tevens zullen de backup specialisten van Veeam uitleggen hoe zelf controle kunt krijgen over uw data in de Cloud en hoe u de Cloud kunt gebruiken om backups naar toe te maken.

Op deze manier heeft u altijd en overal toegang hebben tot uw data en blijft u in control.

U kunt tussen 12:00 en 13:00 aanschuiven voor een lunch, als u hier gebruik van wilt maken kunt u dit opgeven bij de inschrijving.

Wilt u aan het einde van het evenement met een Microsoft, Veeam of SLTN specialist een specifieke case bespreken geeft u dit dan van te voren aan, dan zorgen wij dat er iemand beschikbaar voor uw is.

13:00-13:15 Welkomstwoord SLTN Inter Access

13:15-13:45 Microsoft – Waar moet u aan denken bij backuppen van en naar de Cloud?

13:45-14:15 Veeam – Hoe kunt u een backup maken van en naar de Cloud?

14:15-14:30 Pauze

14:30-15:00 SLTN – Zelf backuppen of As A Service?

15:00-16:30 Afsluitende netwerkborrel.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

SLTN Inter Access

Colosseum 9

1213 NN Hilversum

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen